Samsung Galaxy A54 primește actualizarea de securitate din aprilie

372
Samsung Galaxy A54 primeste actualizarea de securitate din aprilie
Sursa foto: galaxyclub.nl

În urmă cu aproximativ o lună, Samsung a lansat oficial pe Galaxy A54 în Europa. Inițial la Samsung Galaxy A54 software-ul nu a fost foarte bine optimizat. O primă actualizare a rezolvat problemele existente. Săptămâna trecută, Samsung a lansat actualizarea de securitate din aprilie 2023 pentru utilizatorii de Galaxy A54 din Brazilia. Acum Samsung Galaxy A54 primește în sfârșit cel mai recent patch de securitate și în Europa. Până acum, dispozitivul era de fapt cu una sau două luni în urmă în privința actualizărilor de securitate.

Actualizarea lansată în mai multe țări din Europa conține versiunea de firmware A546BXXS2AWC6 și cântărește puțin peste 240MB. La lansare și după prima actualizare, Galaxy A54 încă rula pe patch-ul de securitate din februarie. Și asta, în timp ce dispozitivul ar trebui să primească de fapt cele mai recente patch-uri în fiecare lună. Din fericire, noua actualizare corectează toate acestea. Odată instalat, telefonul rulează într-adevăr pe patch-ul din aprilie.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din aprilie lansată pentru Galaxy A54

Această actualizare din aprilie pentru Samsung Galaxy A54 aduce doar remedieri de erori și îmbunătățiri de securitate. Nu este clar dacă Samsung a lucrat și la optimizarea software-ului și a telefonului cu noua actualizare. Dar, este foarte greu de observat acest lucru de marea majoritate a utilizatorilor, fiind un telefon nou funcționează fără probleme.

Lista de modificări menționează ca de obicei în termeni foarte generali rezolvarea problemelor de software. Puncte precum „îmbunătățiri ale stabilității” și „îmbunătățiri ale performanței” sunt menționate implicit la fiecare actualizare. Este clar că Samsung Galaxy A54 este acum mult mai bine optimizat în comparație cu situația de imediat după lansare. Dacă totul este OK o să vedem doar după folosirea noului firmware o perioadă de timp.

Scopul unei actualizări de firmware este de a face o modificare a software-ului existent. Firmware-ul este diferit de software. Actualizările de firmware sunt emise pentru a remedia erori, a lansa noi funcții sau pentru a îmbunătăți securitatea.

Samsung Galaxy A54 are un ecran cu diagonala de 6,4 inch (16,26 cm) cu rezoluție FHD+, rata de reîmprospătare 120Hz și luminozitatea maximă de 1000 niți. Sub capotă se află procesorul Exynos 1380 însoțit de 6 / 8GB de RAM și 128 / 256GB de stocare. O baterie de 5.000 mAh cu încărcare de 25W furnizează curentul electric necesar funcționării.

Acum puteți descărca actualizarea din aprilie pentru toate modelele Galaxy A54 neblocate în rețelele mobile în toată Europa, inclusiv în România. Așteptați până când primiți o notificare sau dacă nu aveți răbdare verificați manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.