Galaxy A54 și Galaxy A34 au fost lansate, experiențe accesibile tuturor

380
Galaxy A54 si Galaxy A34
Sursa: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat astăzi noile telefoane Galaxy A54 și Galaxy A34, ambele modele au conectivitate 5G. Sunt două smartphone-uri inovatoare proiectate pentru a susține angajamentul Samsung Galaxy de a le oferi tuturor utilizatorilor o experiență mobilă remarcabilă.

Ultimele îmbunătățiri aduse seriei Galaxy A vă vor ajuta să înregistrați videoclipuri stabile și clare sau să faceți poze de calitate bună chiar și în condiții de luminozitate scăzută. În plus, acum puteți să faceți pe telefon și mai multe lucruri care vă plac, datorită bateriei care durează mai mult de două zile.

Realizați fotografii excelente ziua și noaptea cu Galaxy A54 și Galaxy A34

Cu Galaxy A54 și Galaxy A34 puteți face fotografii memorabile chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Ambele modele beneficiază de capabilitățile de Nightography și de inteligență artificială. Indiferent dacă doriți să faceți selfie-ul perfect sau un apeluri video, Galaxy A54 va asigura detalii uimitoare de redare datorită camerei frontale de 32MP.

Noile smartphone-uri produc videoclipuri de claritate excepțională, fără blur, datorită stabilizării optice a imaginii și stabilizării digitale a imaginii video. Chiar și atunci când filmați din mers, puteți fi siguri că rezultatul final va fi unul satisfăcător. Pentru aventuri nocturne sau în condiții de lumină scăzută, modul Night vă va ajuta să surprindeți și mai multe detalii datorită extinderii dimensiunii pixelilor camerei. De asemenea, utilizatorii pot elimina acum umbrele și reflexiile nedorite pentru prima dată pe seria Galaxy A, datorită instrumentelor de editare îmbunătățite.

Ambele dispozitive sunt echipate cu ecrane captivante Super AMOLED. Galaxy A54 are un ecran cu diagonala de 6,4 inch (16,26 cm), Galaxy A34 un ecran de 6,6 inch (16,76 cm). Ambele ecrane au rata de actualizare de 120Hz. Galaxy A54 are procesorul Exynos 1380 și 6 GB/8GB RAM, 128 GB/256GB stocare internă și un slot pentru card microSD. Galaxy A34 are procesorul MediaTek Dimensity 1080 și 6GB sau 8GB RAM și 128GB sau 256GB spațiu de stocare. Stocarea poate fi extinsă până la 1TB prin microSD.

Samsung Galaxy A54 are o cameră principală de 50MP. Aceasta este însoțită de una ultrawide de 12MP, o cameră macro de 5MP și o cameră selfie de 32MP. Galaxy A34 are o cameră principală de 48MP, una ultra-wide de 8MP, una macro de 5MP și o cameră selfie de 13MP.

Baterii mari pe ambele modele

Galaxy A54 și Galaxy A34 au baterii de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W. Cele două telefoane sunt certificate IP67 pentru protecție contra prafului și apei și vin din cutie cu Android 13 și Samsung One UI 5.1. Samsung garantează pentru cele două modele patru actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Aceste caracteristici vă permit să aveți acces la cel mai recent software și la cele mai bune opțiuni de securitate.

Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G sunt compatibile cu ecosistemul Samsung Galaxy și oferă conectivitate perfectă între dispozitive. Utilizatorii pot obține 100GB spațiu de stocare în cloud și pot face cu ușurință și în siguranță back up la fotografii pe OneDrive, utilizând pe o perioadă de probă de șase luni Microsoft 365 Basic, accesibilă pe Galaxy A54 și Galaxy A34.

Galaxy A54 va fi disponibil în patru opțiuni de culoare: Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome White. Galaxy A34 va fi disponibil în patru opțiuni de culoare: Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome Silver. Atât Galaxy A54, cât și Galaxy A34 vor fi disponibile în martie în Europa și Asia de Sud-Est.

Samsung Galaxy A54 are un preț de pornire de 490 euro (6/128GB). Samsung Galaxy A34 are un preț de 399 de euro (6GB/128GB). Vom reveni cu toate detaliile despre cele două telefoane în zilele următoare.