Galaxy A54 apare pe site-ul oficial de asistență Samsung, lansare iminentă

218
Galaxy A54 listat pe site oficial de asistenta Samsung
Sursa foto: via pocket-lint.com

Samsung Galaxy A54 a fost în multe știri în ultima perioadă și avem deja toate informațoole despre el. Acum telefonul a apărut pe site-ul oficial de asistență al companiei înainte de ceea ce se așteaptă să fie o dezvăluire iminentă. Samsung nu a confirmat când va anunța înlocuirea lui Galaxy A53, dar apariția telefonului pe site-ul companiei sugerează că nu va dura mult până îl vom vedea în realitate.

Galaxy A54 apare în zona de suport online a paginii Samsung din Europa. Acolo, Samsung explică modul în care oamenii își pot folosi noul telefon și îi anunță ca viitorul telefon are un scor de reparabilitate foarte bun. Galaxy A34, care se estimează că va veni la pachet cu Galaxy A54, nu a apărut momentan pe nicio pagină oficială Samsung.

Galaxy A54 foarte ușor reparabil, spune Samsung

Din punctul de vedere al eventualelor reparații Samsung Galaxy A54 este peste modelele din seria Galaxy S23. Șeful seriei mid-range din acest an, nu sunt informații despre un Galaxy A74, Galaxy A54 a primit un scor de reparabilitate de 8,4. Nota este puțin mai mare decât cea primită de Galaxy S23 (8,2). Rămâne de văzut dacă acest lucru va avea sau nu vreun impact asupra deciziilor de cumpărare ale oamenilor, potrivit Pockelint. Totuși cei care s-au orientat spre un Galaxy S23 puțin probabil să aleagă mid-rangerul A54 numai din cauza scorului de reparabilitate.

Pocket-lint (în traducere scame de buzunare) este un site fondat în 2003 și are sediul în Ascot, Berkshire, UK. Oferă știri, recenzii și opinii despre cele mai recente telefoane mobile, laptopuri, camere digitale, TV, electrocasnice, etc.

Deși Samsung nu a confirmat nimic în ceea ce privește specificațiile, pe baza informațiilor de până acum va fi un telefon mid-range foarte bun. Galaxy A54 va avea un ecran AMOLED Full HD+ de 6,6 inch (16,76 cm). Până acum au mai fost vehiculate și diagonale de 6,4 și 6,5 inch. La interior procesorul Exynos 1380 va fi însoțit de 6GB de RAM și opțiuni de stocare de până la 256GB. Ne așteptăm la o cameră de 50MP, una ultrawide de 12 megapixeli și una macro de 5MP. O baterie de 5.000 mAh ar trebui să mențină luminile aprinse și să ajute pe A54 să funcționeze mult timp.

Cât despre când va fi dezvăluit Galaxy A54, încă nu știm. Dar, posibil să-l vedem anunțat în timpul evenimentului Mobile World Congress 2023, care începe la sfârșitul lunii februarie. Dar este doar o speculație în acest moment. Evenimentul în sine are loc în perioada 27 februarie – 2 martie 2023 și are loc la Barcelona.