Galaxy A54 este cel mai recent telefon Samsung cu suport Wi-Fi 6

527
Galaxy A54 este cel mai recent telefon Samsung cu suport WiFi 6
Sursa foto: sammobile.com

Routerele Wi-Fi 6 sunt cele mai multe de pe piață, dar standardul Wi-Fi 6E este și el tot mai mult folosit. Acum, puteți cumpăra cu ușurință routere care acceptă standardul Wi-Fi 6E care adaugă un nou canal de 6GHz, pe lângă canalele de 2,4GHz și 5GHz care erau comune înainte de lansarea Wi-Fi 6E. Cel mai recent telefon Galaxy A54 are suport Wi-Fi 6.

Flagship-urile Samsung au avut conectivitate Wi-Fi 6 începând cu seria Galaxy S10, potrivit SamMobile. Cu toate acestea, nu multe telefoane Samsung mid-range acceptă acest standard. Dar, Samsung lucrează la acest lucru. Anul acesta, compania a adăugat un nou dispozitiv de gamă medie cu Wi-Fi 6: Samsung Galaxy A54.

Galaxy A54 5G acceptă Wi-Fi 6 datorită lui Exynos 1380

Galaxy A54 5G este alimentat de noul procesor Samsung Exynos 1380. Acesta este primul cip Exynos de gamă medie de la Samsung care acceptă Wi-Fi 6. În acest fel Galaxy A54 are conectivitate Wi-Fi 6. Și asta este grozav, pentru că Wi-Fi 6 are multe avantaje. Are viteze mai mari de descărcare și încărcare, și funcționează atât pe benzile de 2,4GHz, cât și pe cele de 5GHz. Poate cel mai important, routerele Wi-Fi 6 pot suporta mai multe dispozitive decât routerele Wi-Fi 5 fără a încetini.

Vorbind despre routere, va trebui să vă asigurați că routerul dvs. acceptă Wi-Fi 6/6E (A54 5G acceptă numai Wi-Fi 6, dar dacă este disponibil local). Un router Wi-Fi 6E este o alegere mai bună dacă vrei să fii pregătit pentru viitor. Puteți verifica pagina de produs a routerului pentru asta sau, dacă aveți un smartphone Galaxy modern cu suport Wi-Fi 6/6E, vedeți doar dacă există numărul „6” scris lângă pictograma Wi-Fi în bara de stare pentru confirmare.

Un modem convertește datele dintr-un format digital într-un format potrivit pentru un mediu de transmisie analogic. Utilizează o cartelă SIM pentru a stabili o conexiune între un PC/telefon și furnizorul de servicii care utilizează rețeaua mobile.

Dacă aveți un router Wi-Fi 5 care vă acoperă toate nevoile, actualizarea la un router Wi-Fi 6/6E nu este tocmai necesară. Dar dacă faceți vreodată schimbarea, ar trebui să puteți profita din plin atâta timp cât aveți dispozitivul Samsung potrivit. De exemplu un Galaxy A54 5G sau unul dintre multele alte dispozitive Galaxy care acceptă cel mai recent standard Wi-Fi.