Galaxy A6+ cu Android Oreo este certificat Wi-Fi, lansare iminentă

1127

Samsung Galaxy A6+ se apropie, acum a apărut pe site-ul Wi-Fi Alliance și smartphone-ul din gama mid-range de la Samsung va rula Android 8.0 Oreo, cea mai recentă versiune a sistemului de operare mobil al Google. În baza acestui fapt în curând ar trebui să fie lansat oficial de Samsung. Certificarea de către Wi-Fi Alliance, un organism de certificare similar cu FCC, este unul dintre ultimii pași obligatorii înainte ca un smartphone să apară pe piață.

Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+, smartphone-uri de format mare, vor fi disponibile în curând pe piața europeană. Ne așteptăm la o prezentare oficială a celor două Galaxy A6 în următoarele săptămâni.

Galaxy A6+ a fost văzut pe site-ul organizației Wi-Fi cu numărul modelului SM-A605FN / DS, care este în concordanță cu scurgerile anterioare. „DS” din numărul de model sugerează o posibilă variantă dual-SIM a receptorului.

Potrivit ultimelor informații, Galaxy A6+ va fi echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 625, un GPU Adreno 506 și 4GB de RAM. Samsung ar putea decide să comercializeze smartphone-ul cu procesorul Snapdragon față de propriul procesor Exynos pe modele europene, așa cum este cazul majorității dispozitivelor sale. Ne așteptam să găsim un Exynos 7870 pe Galaxy A6 pentru utilizatorii europeni. De asemenea, certificarea Wi-Fi arată că dispozitivul rulează Android 8.0 Oreo. Telefonul suportă atât benzile Wi-Fi de 2.4 GHz, cât și cele de 5 GHz, dezvăluie certificarea.

Hotărât să reducă cât mai mult granițele dintre gamele mid-range si high-end, Samsung va echipa Galaxy A6 cu un Infinity Display AMOLED cu un raport de aspect de 18,5: 9, la fel ca pe Galaxy A8, Galaxy S8 sau Samsung Galaxy Note 8.

Un afișaj tipic AMOLED este foarte subțire, are un strat organic de plastic cu o grosime de aproximativ 100 până la 500 de nanometri. Este de aproximativ 200 de ori mai subțire decât grosimea părului uman. Este mai subțire, mai ușor și mai flexibil decât straturile afișajului LED sau LCD.

Foarte similar cu modelul Galaxy A8+, Samsung A6+ va completa gama medie a producătorului sud-coreean. Pe partea de caracteristici și performanță, aceste noi modele vor fi chiar sub Galaxy A8, noua gamă mijlocie lansată de Samsung în ianuarie. Din păcate, nu avem nici o altă informație momentan cu privire la alte specificații ale telefonului. Nu știm data când va fi lansat, nu știm nici cât va costa.

SURSĂPhonAndroid