Galaxy A6 și Galaxy A6+ vor fi lansate doar pe câteva piețe

1091
Samsung a schimbat semnificativ seria Galaxy A și acum aceste dispozitive aproape nu mai pot fi considerate din gama mid-range. Samsung a lansat deja în acest an două noi smartphone-uri din seria Galaxy A, Galaxy A8 și A8+ (2018). Dar în această gamă mai există loc și pentru alte telefoane, loc ce va fi completat de două telefoane noi care vor fi numite Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+. Conform unei informații publicate în exclusivitate de Sammobile, noile smartphone-uri Galaxy A6 și A6+ vor fi lansate doar pe câteva piețe în cursul acestui an. Samsung va lansa modelele Galaxy A6 și Galaxy A6+ în Europa în Rusia și Orientul Mijlociu. Noile telefoane vor ajunge probabil în următoarele luni pe aceste piețe menționate mai sus. O recentă apariție pe un procesor de referință pentru modelul Galaxy A6 a arătat că telefonul va fi alimentat de un procesor Exynos 7870, în locul lui Exynos 7880 care este pe Galaxy A5 (2017) considerat a fi predecesorul acestui telefon. Galaxy A6 va fi livrat cu 3 GB de memorie RAM. Galaxy A6+ va fi echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 625 cu memorie RAM de 4 GB. Ambele telefoane au suport pentru Bluetooth 4.2 și nu 5.0, ceea ce indică faptul că acestea sunt menite să înlocuiască telefoanele Galaxy A de anul trecut. Recenta certificare Bluetooth a arătat că Galaxy A6 și Galaxy A6+ vor avea sistemul de operare Android 8.0 Oreo din cutie. Nu este o surpriză, ne așteptăm ca noile telefoane pe care Samsung le lansează în acest an să vină cu Android 8.0. În acest moment, nu există alte informații despre specificațiile acestor dispozitive, dar ne putem aștepta ca în perioada imediat următoare știri despre ele să apară pe piață.

Mascota Android este un roboțel verde. Deși nu are un nume oficial, echipa Android de la Google îl numește „Bugdroid”. A fost proiectat de designerul și graficianul Google, Irina Blok, la 5 noiembrie 2007, când a fost anunțat Android. Logoul Android a fost lansat pentru consumatori în 2008.

Prețul este evident că va varia în funcție de piață, dar ne putem aștepta ca telefoanele mobile să fie relativ accesibile, deoarece sunt dispozitive din gama medie a lui Samsung. Samsung nu a confirmat momentan nimic referitor la aceste două smartphone-uri. De asemenea, Samsung mai pregătește o pereche de dispozitive, din partea superioară a gamei J, pe care le putem încadra tot în gama mid-range. Samsung Galaxy J8 și Galaxy J8+ sunt așteptate să ajungă mai târziu în acest an.
SURSĂSamMobile