Telefoanele Galaxy A6 și A6+ lansate în Emiratele Arabe Unite

1382

După o serie de scurgeri și zvonuri, Samsung a anunțat oficial pe Galaxy A6 și A6+ la începutul acestei luni. Evident, acestea sunt smartphone-uri mid-range de la Samsung și se încadrează sub Galaxy A8 / A8+ (2018) în ceea ce privește dotările de care dispun. De la prezentarea oficială, Samsung a lansat treptat noile modele pe diverse piețe din întreaga lume. Compania sud-coreeană a lansat zilele acestea dispozitivele în India împreună cu Galaxy J6 și J8.

Acum, noile smartphone-uri din seria Galaxy A sunt puse la dispoziția cumpărătorilor și în Emiratele Arabe Unite. Ambele modele sunt listate pe site-ul regional al Samsung și sunt disponibile pentru cumpărare online și offline prin intermediul partenerilor comerciali ai companiei. Dispozitive mid-range, acestea combină confortul zilnic și designul elegant cu o cameră avansată pentru o modalitate mai personalizată de a vă exprima.

Dispunând de camere față / spate puternice, un design premium elegant, cele două telefoane sunt disponibile în opțiunile de culoare negru, albastru și auriu. Dispozitivele costă 340 $ pentru Galaxy A6 și 395 $ pentru Galaxy Samsung A6+. Samsung Galaxy A8 și A8+ care se comercializează în prezent în Emirate costă aproximativ 457 dolari pentru Galaxy A6 și 535 dolari, la cumpărarea de pe site-ul Samsung.

Desigur, prețurile mai mici se reflectă și în specificațiile duo-ului A6. În timp ce Galaxy A6 și A6+ sunt echipate cu un afișaj Infinity, acestea sunt alimentate de procesoarele Exynos 7870 și de Snapdragon 450. Comparativ cu procesorul Exynos 7885 Octa-core găsit în Galaxy A8 / A8+ (2018), procesoarele de pe Galaxy A6 / A6+ sunt puțin mai slabe.

Exynos provine din limba greacă este o combinație a cuvintelor grecești exypnos (inteligență) și prasinos (verde), inteligență verde. În 2010, Samsung Electronics a lansat primul său procesor Exynos – S5PC110 (acum Exynos 3 Single) cu telefonul mobil Samsung Galaxy S.

Dispunând de un bliț LED frontal reglabil, utilizatorii Galaxy A6 și A6+ pot capta fotografii elegante și pline de farmec, chiar și în condiții de lumină scăzută. Lentilele cu deschidere redusă ale camerei din spate pot lua fotografii clare și în condiții de lumină scăzută, fără a sacrifica calitatea imaginii indiferent de ora din zi. Camera dublă Galaxy A6+ poate îmbunătăți și mai mult imaginile și momentele care contează cu modul Live Focus, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot controla efectul de profunzime și efectul bokeh înainte sau chiar după fotografiere.

Utilizatorii pot experimenta o experiență de sunet surround mai bogată cu sunet optimizat Dolby Atmos. Galaxy A6 / A6+ oferă o gamă completă de sunet cu o claritate deosebită și multe detalii pentru o experiență audio mai puternică și imersivă.

Galaxy A6 și A6+ au ecrane de 5,6 inch HD+ super AMOLED pentru Galaxy A6 și de 6 inch FHD+ super AMOLED pentru Galaxy A6+. Ambele au un raport de ecran impresionant de 18,5: 9.

Galaxy A6 și A6+ integrează câteva caracteristici populare de la Samsung, inclusiv o securitate fără probleme, cu recunoașterea feței și scanarea amprentelor pentru o modalitate rapidă și fără efort de a debloca dispozitivul. Cu Always on Display utilizatorii pot obține informații dintr-o privire fără a le debloca, economisind timp și durata de viață a bateriei. Galaxy A6 și A6+ suportă Bixby Vision și Home and Reminder.

Aici, în Emiratele Arabe Unite, consumatorii caută mereu mai mult de la smartphone-urile lor. Ei vor adopta rapid cea mai bună tehnologie de pe piață și ne mândrim cu faptul că le putem aduce în mod constant dispozitivele avansate pe care le așteaptă„, a declarat Tarek Sabbagh, șef al diviziei IT și Mobile de la Samsung Electronics Golf.

SURSĂSamMobile