Acasă Stiri Galaxy A6+ a apărut pe un site de certificare din Taiwan

Galaxy A6+ a apărut pe un site de certificare din Taiwan

Samsung se pregătește de lansările lui Galaxy A6 și A6+, telefoane inteligente care preiau elemente din seria Galaxy A și Galaxy J, conform informațiilor și zvonurilor apărute în ultimele săptămâni. Acum, imagini ale lui A6+ au apărut online datorită Comisiei Naționale de Comunicații din Taiwan, care a certificat telefonul înainte de lansarea sa oficială.

Autoritatea taiwaneză care certifică dispozitive electronice cu conexiuni wireless, Taiwan National Communications Commission (NCC), a certificat pe Galaxy A6+, după ce același lucru a fost făcut și de comisia federală americană FCC. Am văzut anterior fotografii care au confirmat faptul că A6+ are, un ecran „Infinity” și nu are un buton fizic de acasă. Acum NCC face publice fotografii complete ale lui Galaxy A6+.

Imaginile confirmă ceea ce am știut despre Galaxy A6+, smartphone-ul are un afișaj Infinity și o cameră dublă în spate așa cum o știm de la Galaxy S9+, împreună cu un design unibody metalic similar cu telefoanele din seria Galaxy J 2017. Partea din spate a modelului Galaxy A6+ este foarte asemănătoare seriei Galaxy J din 2017, incluzând dungile metalice din spate pentru antene. Fața este parcă o copie a lui Galaxy A8, apărut la începutul acestui an.

Galaxy A6 are o singură cameră pe spate, dar A6+ are două. Pe ambele dispozitive, senzorul de amprentă digitală este amplasat sub modulul camerei, astfel încât să fie ușor accesibil cu degetul.

Comisia Națională pentru Comunicații din Taiwan este o agenție statală independentă a Republicii China.Este responsabilă cu reglementarea dezvoltării industriei comunicațiilor și a informațiilor, promovând competiția, protecția consumatorilor, licențierea, frecvențele radio, standardele și specificațiile de comunicații din Taiwan.

Imaginile publicate de comisia taiwaneză arată, că A6+ va avea o lungime similară cu modelul A8+ (în jur de 160 mm). A6+ are un display de 6 inch și memorie RAM de 4 GB. Este de așteptat ca telefonul să fie alimentat de procesorul Snapdragon 625. Samsung Galaxy A6, este prevăzut să aibă un afișaj de 5,6 inch, împreună cu procesorul Exynos 7870 de la Samsung și 3 GB de memorie RAM.

Din anumite motive Galaxy A6 și Galaxy A6+ au un port micro-USB. Ele vor veni cu Android 8.0 Oreo din cutie, cu Samsung 9.0 UX și cel puțin patch-ul de securitate din aprilie 2018.

Nu ar trebui să treacă mult timp până să le vedem în realitate pe Galaxy A6 și A6+. Acest lucru se poate întâmpla oricând deoarece firmware-ul pentru Galaxy A6 este deja disponibil. Ele vor fi de vânzare în negru, albastru, violet și auriu – dar nu neapărat în toate țările, în toate aceste culori. Despre un eventual preț nu știm deocamdată nimic.

Așa cum am mai scris A6 și A6+ vor fi lansate în Europa, Rusia și Orientul Mijlociu, deși este posibil ca Samsung să nu lanseze ambele telefoane pe fiecare piață, cel puțin nu la început.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....