Acasă Stiri Galaxy A6+ a apărut pe un site de certificare din Taiwan

Galaxy A6+ a apărut pe un site de certificare din Taiwan

Samsung se pregătește de lansările lui Galaxy A6 și A6+, telefoane inteligente care preiau elemente din seria Galaxy A și Galaxy J, conform informațiilor și zvonurilor apărute în ultimele săptămâni. Acum, imagini ale lui A6+ au apărut online datorită Comisiei Naționale de Comunicații din Taiwan, care a certificat telefonul înainte de lansarea sa oficială.

Autoritatea taiwaneză care certifică dispozitive electronice cu conexiuni wireless, Taiwan National Communications Commission (NCC), a certificat pe Galaxy A6+, după ce același lucru a fost făcut și de comisia federală americană FCC. Am văzut anterior fotografii care au confirmat faptul că A6+ are, un ecran „Infinity” și nu are un buton fizic de acasă. Acum NCC face publice fotografii complete ale lui Galaxy A6+.

Imaginile confirmă ceea ce am știut despre Galaxy A6+, smartphone-ul are un afișaj Infinity și o cameră dublă în spate așa cum o știm de la Galaxy S9+, împreună cu un design unibody metalic similar cu telefoanele din seria Galaxy J 2017. Partea din spate a modelului Galaxy A6+ este foarte asemănătoare seriei Galaxy J din 2017, incluzând dungile metalice din spate pentru antene. Fața este parcă o copie a lui Galaxy A8, apărut la începutul acestui an.

Galaxy A6 are o singură cameră pe spate, dar A6+ are două. Pe ambele dispozitive, senzorul de amprentă digitală este amplasat sub modulul camerei, astfel încât să fie ușor accesibil cu degetul.

Comisia Națională pentru Comunicații din Taiwan este o agenție statală independentă a Republicii China.Este responsabilă cu reglementarea dezvoltării industriei comunicațiilor și a informațiilor, promovând competiția, protecția consumatorilor, licențierea, frecvențele radio, standardele și specificațiile de comunicații din Taiwan.

Imaginile publicate de comisia taiwaneză arată, că A6+ va avea o lungime similară cu modelul A8+ (în jur de 160 mm). A6+ are un display de 6 inch și memorie RAM de 4 GB. Este de așteptat ca telefonul să fie alimentat de procesorul Snapdragon 625. Samsung Galaxy A6, este prevăzut să aibă un afișaj de 5,6 inch, împreună cu procesorul Exynos 7870 de la Samsung și 3 GB de memorie RAM.

Din anumite motive Galaxy A6 și Galaxy A6+ au un port micro-USB. Ele vor veni cu Android 8.0 Oreo din cutie, cu Samsung 9.0 UX și cel puțin patch-ul de securitate din aprilie 2018.

Nu ar trebui să treacă mult timp până să le vedem în realitate pe Galaxy A6 și A6+. Acest lucru se poate întâmpla oricând deoarece firmware-ul pentru Galaxy A6 este deja disponibil. Ele vor fi de vânzare în negru, albastru, violet și auriu – dar nu neapărat în toate țările, în toate aceste culori. Despre un eventual preț nu știm deocamdată nimic.

Așa cum am mai scris A6 și A6+ vor fi lansate în Europa, Rusia și Orientul Mijlociu, deși este posibil ca Samsung să nu lanseze ambele telefoane pe fiecare piață, cel puțin nu la început.

Stiri

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...

Samsung Galaxy XCover 5 lansat, construit pentru medii dificile

Samsung a lansat noul Galaxy XCover 5, un dispozitiv robust, dar sofisticat, conceput pentru a face față sarcinilor solicitante. Satisfăcând nevoile unei...

Samsung primul loc în cota de piață în America Latină și EMEA în 2020

Samsung și-a extins și mai mult prezența pe piața de smartphone-uri din America Latină anul trecut. În acest fel compania și-a consolida...

Samsung Galaxy A32 4G cu afișaj AMOLED de 90Hz lansat în India

Samsung Galaxy A32 4G a fost lansat oficial în India. Acesta vine cu un afișaj Super AMOLED cu o crestătură în formă...

Samsung Galaxy S21 FE va fi cel mai ieftin model din seria Galaxy S21

Samsung a lansat Galaxy S20 Fan Edition, ca model entry-level din seria high-end Galaxy S20. Dispozitivul a fost echipat cu un afișaj...