Un smartphone Galaxy A6 primește certificare Wi-Fi

1183

Gama Galaxy A este cea mai apropiată, ca specificații, de seria de elită a lui Samsung, Galaxy S. A venit permanent cu specificații foarte bune dar și la un preț acceptabil. Acum Samsung a trecut la o altfel de numerotare a dispozitivelor din gama A de la numere impare, până acum, la numere pare. Samsung Galaxy A8 și A8+ au apărut deja iar acum avem vești și despre Samsung Galaxy A6 și A6+.

Aceasta este prima dată când apar detalii online despre Galaxy A6 și A6+. Cele două telefoane au fost reperate pe platforma de benchmarking Geekbench, unde au apărut două modele unul cu numărul de model SM-A600FN, celălalt cu numărul SM-A605G, numere de model tipice pentru o versiune Samsung standard și pentru versiunea „Plus”. Deși nu avem nici un fel de confirmare, acestea ar trebui să se numească Galaxy A6 și Galaxy A6+.

Certificarea nu spune nimic în afară de faptul că telefonul va rula Android 8.0 Oreo. Deoarece ambele telefoane vor veni preinstalate cu Oreo, înseamnă că vom avea și Project Treble, ceea ce promite o actualizare mai rapidă a software-ului.

Deși avem puține cunoștințe despre designul lor, trecerea la un design aproape fără margini pentru Galaxy A8 și A8+ este de ajuns pentru a ne duce cu gândul că cele două A6 vor veni cu ecrane Infinity. Nu putem spune nimic despre dimensiunile ecranului, acestea ar trebui să vină cu dimensiuni puțin mai mici decât Galaxy A8 și A8+, care au ecrane de 5,6 inch și respectiv 6,0 inch.

Ca de obicei, cu Geekbench, obținem puține detalii despre chipset, software și RAM. Conform Geekbench Galaxy A6 este alimentat de un procesor Exynos 7870 de 1,6 GHz cu 3 GB memorie RAM. Galaxy A6+ poate veni cu un procesor Snapdragon 625 și 4 GB memorie RAM.

Este o surpriză faptul că Samsung se îndreaptă spre un chipset Snapdragon pentru unul dintre telefoanele sale de dimensiuni medii. În ceea ce privește modelul Galaxy A6, Exynos 7870 nu este un nou chipset, a fost văzut și în modelul A3 (2017), care spune ceva despre tipul de dispozitiv la care să ne așteptăm.

Este clar că cele două telefoane sunt în lucru la Samsung. Dacă ar fi să înaintăm o dată de lansare este posibil ca aceasta să aibă loc în această vară. Dar o dată concretă și în ce regiuni vor fi lansate nu știm în acest moment. În ceea ce privește prețul, trebuie să ne așteptăm undeva în jur 400 $.

Dolarul este numele a peste douăzeci de monede, inclusiv din Australia, Canada, Hong Kong, Jamaica, Liberia, Namibia, Noua Zeelandă, Singapore și Taiwan. Dolarul american este moneda oficială a Timorului de Est, Ecuador, Salvador, Micronezia, Insulele Marshall, Palau, Puerto Rico, Samoa Americană, Insulele Virgine și Panama.

VIALetsgodigital
SURSĂGsmarena