Samsung Galaxy A7 (2017) a primit certificarea Bluetooth

1798

După certificarea Bluetooth, singura oprire care mai trebuie să o facă Samsung Galaxy A7 (2017), înainte de a ajunge în mâinile noastre este la FCC (Comisia Federală de Comunicații (FCC) este o agenție independentă a guvernului S.U.A pentru a reglementa comunicațiile).

Nu mai departe de câteva luni am anunțat că gigantul high-tech din Coreea de Sud lucrează la reîmprospătarea Galaxiilor sale, Samsung Galaxy A3, A5, A7, la gama de modele pentru anul 2017.

Acum acesta din urmă – Samsung Galaxy A7 a primit certificarea Bluetooth SIG.

Galaxy A7 (2017) cu un display Full HD de 5,7 inch, un 1.8GHz Exynos 7880 System-on-Chip (SoC), 3 GB LP-DDR4 RAM, 32 GB de memorie internă extensibilă, un aparat foto de 16 megapixeli față – spate, o baterie 3,300 mAh.

Ne așteptăm, de asemenea, la un scanner de amprente digitale, conectivitate LTE și un port USB tip C. Foarte posibil ca Galaxy A7 să aibă și rezistență la apă.

De remarcat, totuși, că nici una dintre aceste informații a fost confirmată în acest moment. Dar din obișnuință, toate informațiile surselor din domeniu se confirmă. Nu iese fum fără foc.

Cu un pas înainte față de înaintașii lui, delicat, inteligent, design premium, atractiv, un vîrf pentru gama midrange.

samsung-galaxy-a7-2017-certificat-bluetooth

VIASamMobile
SURSĂBluetooth Org