Acasă Stiri Viitorul smartphone Galaxy A7 (2018) cu un nou Exynos și 6 GB...

Viitorul smartphone Galaxy A7 (2018) cu un nou Exynos și 6 GB RAM

Următorul Samsung Galaxy A7 (2018) vine pe piață cu un nou procesor, Exynos 7885, dar cel mai important lucru ce atrage atenția este memoria de 6 GB RAM. Este posibil ca RAM-ul de 6 GB să devină o normalitate pentru telefoanele Samsung din gama A.

Galaxy A din seria Samsung este o gamă foarte apreciată, situată între seria Galaxy J accesibilă ca preț dar care are caracteristici puțin mai slabe și portofoliul de vârf al companiei sud-coreene Galaxy S. De aceea, de fiecare dată când la orizont apare un nou reprezentant al gamei A acesta intră imediat în atenția tuturor. Specificațiile pentru Samsung Galaxy A7 (2018) au scăpat în presă de pe Geekbench – o platformă etalon pentru procesoare, și ne dezvăluie unele date despre noul Galaxy A7 (2018).

Conform numărului de model (SM A720F) este noul Samsung Galaxy A7 din 2018, deoarece modelul Galaxy A7 (2017) are numărul de model SM-A720.

Smartphone-ul urmează design-ul lui Samsung, full-screen, adaptat pentru seria Galaxy A la un raport de aspect de 18: 9.

Galaxy A7 (2018) va purta un chipset Exynos 7885 octa-core de 1,6 GHz, cuplat cu memorie RAM de 6 GB, un ecran Infinity de 6 inch Full HD (2160 x 1080 pixeli). Procesorul este fabricat cu tehnologia de 14nm și este mult mai rapid decât predecesorul său, Exynos 7880. Procesorul Exynos 7885, fabricat de Samsung, este un concurent direct al Snapdragon 660 de la Qualcomm.

Galaxy A7 (2018) va veni cu sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat. Cu toate acestea, este sigur că va primi un upgrade cu Android 8.0 Oreo când va ajunge pe piață, în cazul în care nu este livrat direct cu Oreo din cutie. Deasemenea, ar trebui să vină cu Bixby și noua interfață de utilizator Samsung Experience 8.5.

Galaxy A7 va avea și un senzor de cameră dublu moștenit direct de la Galaxy Note 8. Sperăm că va avea aceeași viață excelentă a bateriei ca modelul Galaxy A7 (2017).

Acest nou dispozitiv pare a fi la fel de puternic ca Samsung Galaxy S8, ceea ce confirmă faptul că gama Galaxy A va avansa pe piață. Din păcate, prețul smartphone-ului ar putea crește. În urma creșterii prețurilor la Galaxy S și Galaxy Note, se pare că alte game de la Samsung sunt supuse aceluiași tratament. Într-un fel, high-end-ul a ajuns foarte sus, iar mid-range-ul este pe cale să devină high-end.

Este greu de știut dacă gama Galaxy A va fi în continuare tot așa de populară pentru consumatorii de telefoane. Este posibil ca fanii de smartphone-uri accesibile din gama A să migreze spre gama Galaxy J. Această creștere a prețurilor ar putea, deasemenea, să fie un pretext pentru ca Samsung să impulsioneze și să vândă gama Galaxy C.

Sunt printre primele informații despre Galaxy A (2018), este posibil ca ele să nu fie chiar exacte, până la punerea lui pe piață mai este ceva timp, trebuie să le luăm ca atare, cu o oarecare rezervă.

Asta nu înseamnă că nu ne uităm la Samsung Galaxy A7 (2018), următoarea generație Galaxy A7 promite multe, este mai rapid decât generația actuală, cu un design mai modern și specificații ispititoare.

Stiri

Galaxy Chromebook 2, un puternic laptop Samsung în lucru

Samsung lucrează la o continuare directă a excelentului său Galaxy Chromebook. Detalii foarte multe lipsesc în prezent, dar este pentru prima dată...

Samsung a brevetat un inel care poate încărca wireless cu energie

Se știe că oamenii se gândesc întotdeauna la lucruri noi mai ales când este vorba de Samsung. Compania este în topul mondial...

Actualizarea One UI 3.0 pentru seria Galaxy S20 lansată în Europa

Samsung a făcut ieri un anunț oficial cu privire la lansarea oficială a actualizării seriei Galaxy S20 cu One UI 3.0. Firmware-ul...

Datele când telefoanele Galaxy vor primi One UI 3.0 bazată pe Android 11

Samsung a lansat foaia de parcurs completă pentru actualizarea One UI 3.0 bazată pe Android 11 pentru dispozitivele Galaxy. Probabil că nu...

Samsung Internet 13.0 duce experiența de navigare la nivelul următor

Samsung a anunțat o nouă actualizare a Samsung Internet, browserul său web rapid, ușor de utilizat și de încredere. Samsung Internet 13.0...

Cele mai bune fețe de ceas pentru Samsung Galaxy Fit 2

Unul dintre punctele forte ale trackerului de fitness Samsung Galaxy Fit 2 este prețul său excelent. Nu credem că am văzut un...

Noul Bixby cu o experiență simplificată și funcții solicitate de utilizatori

De la prima lansare în 2017, Samsung a îmbunătățit permanent pe Bixby. A făcut din el un asistent mai inteligent pentru ai...