Acasă Stiri Viitorul smartphone Galaxy A7 (2018) cu un nou Exynos și 6 GB...

Viitorul smartphone Galaxy A7 (2018) cu un nou Exynos și 6 GB RAM

Următorul Samsung Galaxy A7 (2018) vine pe piață cu un nou procesor, Exynos 7885, dar cel mai important lucru ce atrage atenția este memoria de 6 GB RAM. Este posibil ca RAM-ul de 6 GB să devină o normalitate pentru telefoanele Samsung din gama A.

Galaxy A din seria Samsung este o gamă foarte apreciată, situată între seria Galaxy J accesibilă ca preț dar care are caracteristici puțin mai slabe și portofoliul de vârf al companiei sud-coreene Galaxy S. De aceea, de fiecare dată când la orizont apare un nou reprezentant al gamei A acesta intră imediat în atenția tuturor. Specificațiile pentru Samsung Galaxy A7 (2018) au scăpat în presă de pe Geekbench – o platformă etalon pentru procesoare, și ne dezvăluie unele date despre noul Galaxy A7 (2018).

Conform numărului de model (SM A720F) este noul Samsung Galaxy A7 din 2018, deoarece modelul Galaxy A7 (2017) are numărul de model SM-A720.

Smartphone-ul urmează design-ul lui Samsung, full-screen, adaptat pentru seria Galaxy A la un raport de aspect de 18: 9.

Galaxy A7 (2018) va purta un chipset Exynos 7885 octa-core de 1,6 GHz, cuplat cu memorie RAM de 6 GB, un ecran Infinity de 6 inch Full HD (2160 x 1080 pixeli). Procesorul este fabricat cu tehnologia de 14nm și este mult mai rapid decât predecesorul său, Exynos 7880. Procesorul Exynos 7885, fabricat de Samsung, este un concurent direct al Snapdragon 660 de la Qualcomm.

Galaxy A7 (2018) va veni cu sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat. Cu toate acestea, este sigur că va primi un upgrade cu Android 8.0 Oreo când va ajunge pe piață, în cazul în care nu este livrat direct cu Oreo din cutie. Deasemenea, ar trebui să vină cu Bixby și noua interfață de utilizator Samsung Experience 8.5.

Galaxy A7 va avea și un senzor de cameră dublu moștenit direct de la Galaxy Note 8. Sperăm că va avea aceeași viață excelentă a bateriei ca modelul Galaxy A7 (2017).

Acest nou dispozitiv pare a fi la fel de puternic ca Samsung Galaxy S8, ceea ce confirmă faptul că gama Galaxy A va avansa pe piață. Din păcate, prețul smartphone-ului ar putea crește. În urma creșterii prețurilor la Galaxy S și Galaxy Note, se pare că alte game de la Samsung sunt supuse aceluiași tratament. Într-un fel, high-end-ul a ajuns foarte sus, iar mid-range-ul este pe cale să devină high-end.

Este greu de știut dacă gama Galaxy A va fi în continuare tot așa de populară pentru consumatorii de telefoane. Este posibil ca fanii de smartphone-uri accesibile din gama A să migreze spre gama Galaxy J. Această creștere a prețurilor ar putea, deasemenea, să fie un pretext pentru ca Samsung să impulsioneze și să vândă gama Galaxy C.

Sunt printre primele informații despre Galaxy A (2018), este posibil ca ele să nu fie chiar exacte, până la punerea lui pe piață mai este ceva timp, trebuie să le luăm ca atare, cu o oarecare rezervă.

Asta nu înseamnă că nu ne uităm la Samsung Galaxy A7 (2018), următoarea generație Galaxy A7 promite multe, este mai rapid decât generația actuală, cu un design mai modern și specificații ispititoare.

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...