Acasă Stiri Viitorul smartphone Galaxy A7 (2018) cu un nou Exynos și 6 GB...

Viitorul smartphone Galaxy A7 (2018) cu un nou Exynos și 6 GB RAM

Următorul Samsung Galaxy A7 (2018) vine pe piață cu un nou procesor, Exynos 7885, dar cel mai important lucru ce atrage atenția este memoria de 6 GB RAM. Este posibil ca RAM-ul de 6 GB să devină o normalitate pentru telefoanele Samsung din gama A.

Galaxy A din seria Samsung este o gamă foarte apreciată, situată între seria Galaxy J accesibilă ca preț dar care are caracteristici puțin mai slabe și portofoliul de vârf al companiei sud-coreene Galaxy S. De aceea, de fiecare dată când la orizont apare un nou reprezentant al gamei A acesta intră imediat în atenția tuturor. Specificațiile pentru Samsung Galaxy A7 (2018) au scăpat în presă de pe Geekbench – o platformă etalon pentru procesoare, și ne dezvăluie unele date despre noul Galaxy A7 (2018).

Conform numărului de model (SM A720F) este noul Samsung Galaxy A7 din 2018, deoarece modelul Galaxy A7 (2017) are numărul de model SM-A720.

Smartphone-ul urmează design-ul lui Samsung, full-screen, adaptat pentru seria Galaxy A la un raport de aspect de 18: 9.

Galaxy A7 (2018) va purta un chipset Exynos 7885 octa-core de 1,6 GHz, cuplat cu memorie RAM de 6 GB, un ecran Infinity de 6 inch Full HD (2160 x 1080 pixeli). Procesorul este fabricat cu tehnologia de 14nm și este mult mai rapid decât predecesorul său, Exynos 7880. Procesorul Exynos 7885, fabricat de Samsung, este un concurent direct al Snapdragon 660 de la Qualcomm.

Galaxy A7 (2018) va veni cu sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat. Cu toate acestea, este sigur că va primi un upgrade cu Android 8.0 Oreo când va ajunge pe piață, în cazul în care nu este livrat direct cu Oreo din cutie. Deasemenea, ar trebui să vină cu Bixby și noua interfață de utilizator Samsung Experience 8.5.

Galaxy A7 va avea și un senzor de cameră dublu moștenit direct de la Galaxy Note 8. Sperăm că va avea aceeași viață excelentă a bateriei ca modelul Galaxy A7 (2017).

Acest nou dispozitiv pare a fi la fel de puternic ca Samsung Galaxy S8, ceea ce confirmă faptul că gama Galaxy A va avansa pe piață. Din păcate, prețul smartphone-ului ar putea crește. În urma creșterii prețurilor la Galaxy S și Galaxy Note, se pare că alte game de la Samsung sunt supuse aceluiași tratament. Într-un fel, high-end-ul a ajuns foarte sus, iar mid-range-ul este pe cale să devină high-end.

Este greu de știut dacă gama Galaxy A va fi în continuare tot așa de populară pentru consumatorii de telefoane. Este posibil ca fanii de smartphone-uri accesibile din gama A să migreze spre gama Galaxy J. Această creștere a prețurilor ar putea, deasemenea, să fie un pretext pentru ca Samsung să impulsioneze și să vândă gama Galaxy C.

Sunt printre primele informații despre Galaxy A (2018), este posibil ca ele să nu fie chiar exacte, până la punerea lui pe piață mai este ceva timp, trebuie să le luăm ca atare, cu o oarecare rezervă.

Asta nu înseamnă că nu ne uităm la Samsung Galaxy A7 (2018), următoarea generație Galaxy A7 promite multe, este mai rapid decât generația actuală, cu un design mai modern și specificații ispititoare.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...