Galaxy A7 (2018) se va vinde numai pe trei piețe în Europa

1611

O informație apărută recent și preluată de SamMobile ne miră puțin. Samsung Galaxy A7 (2018) va ajunge doar în trei țări de pe Bătrânul Continent. SamMobile citând surse familiare cu planurile de vânzare a produselor mobile Samsung, afirmă că Galaxy A7 (2018) va fi comercializat doar în Germania, Polonia, și Rusia.

Este neclar în acest moment, sperăm ca informația să nu fie adevărată, de ce Samsung, cel mai mare producător de telefoane inteligente din lume a decis să aducă A7 (2018) pe așa puține piețe din Europa. Să nu uităm că piața europeană este un factor important în strategia de vânzări a gigantului high-tec coreean.

Samsung Galaxy A3 (2018) este acum considerat că ar ieși din calculele Samsung, lăsând Galaxy A5 (2018) și Galaxy A7 (2018) singurele două dispozitive pe care Samsung le mai va avea în familia de produse mid-range anul viitor. Ambele telefoane viitoare se zvonește a fi cu panourile Infinity Display și margini minime, deși dimensiunile ecranului pentru aceste două telefoane sunt neclare în acest moment.

Seria Galaxy A este singura gamă mijlocie de telefoane care a fost adusă consecvent de Samsung în Europa. Gama Galaxy C a fost rezervată pentru alte piețe în general pentru țările în curs de dezvoltare.

Galaxy C a fost introdusă de Samsung pentru prima dată în China. Dealtfel C-ul care dă numele gamei provine de la China. Samsung Galaxy C5 și C7 au fost primele telefoane din această gamă și au fost lansate în mai 2015. La mijlocul lui 2016, Galaxy C5 și C7 au ajuns în Hong Kong și Macao, iar C9 Pro în alte țări din Asia de Sud-Est.

Datorită acestei stări de lucru, decizia companiei Samsung ar limita majoritatea consumatorilor europeni în a alege dintre cei trei cei mai buni jucători ai săi anul viitor, ar marca o deturnare semnificativă față de strategia firmei. De obicei strategia Samsung se bazează pe vânzarea de telefoane care acoperă toate gamele de telefoane și de prețuri, cu actualizări anuale ale produselor.

Este posibil ca Samsung să facă din A5 (2018) prima și singura opțiune pe unele piețe din Europa. Ar fi posibil totuși ca Samsung să se decidă să aducă mai târziu pe Galaxy A7 (2018) pe celelalte piețe de pe continentul european. Nu știm sigur dacă Samsung a renunțat la strategia sa clasică pentru viitoarele smartphone-uri Galaxy A, sărind peste majoritatea țărilor din Europa acum când noua seria Galaxy A este aproape de oficializare. Este posibil să fie, sperăm, doar un zvon nefondat.

Samsung Galaxy A5 (2018) și Galaxy A7 (2018) vor fi anunțate la începutul anului 2018. Indiferent de piețele țintă, ambele dispozitive ar trebui să înceapă să se vândă în același timp în care Samsung va lansa cele două telefoane de ultimă generație Galaxy S9 și Galaxy S9+.

SURSĂAndroidHeadlines