Galaxy A7, smartphone-ul care schimbă jocul pentru Samsung

1205

Compania high-tech sud-coreeană a prezentat recent pe Samsung Galaxy A7, un schimbător de jocuri pentru companie. Compania Samsung a declarat că va aduce caracteristici de ultimă generație pentru telefoanele mid-range. Cu Samsung Galaxy A7 a făcut primul pas. Acesta este un smartphone din gama medie care primește prima triple-camera la spate văzută pe un dispozitiv Samsung.

Site-ul MySmartPrice a identificat cinci motive pentru care A7 este un schimbător de jocuri pentru Samsung în gama mid-range. Companii precum Xiaomi și Oppo conduc acest segment iar Samsung a pierdut o parte din această piață. Prin urmare, în încercarea de a atrage clienții să cumpere mai multe telefoane Samsung din acest segment, compania a lansat Galaxy A7!

Caracteristici de ultimă generație pe Galaxy A7

Gama mid-range din multe țări și în special din India este dominată de producătorii chinezi de smartphone-uri. Samsung Galaxy A7 se dorește a schimba jocul pentru compania Samsung. Compania tech aduce caracteristici de ultimă generație pentru telefoanele ei mijlocii. A început cu includerea unei versiuni cu rezoluție inferioară a afișajului AMOLED pe telefoanele mid-range.

Samsung va continua să aducă noi caracteristici smartphone-urilor sale din gama medie, pentru a-și crește cota de piață în acest segment. Vă vom prezenta cinci motive pentru care noul Galaxy A7 este un schimbător de jocuri pentru compania Samsung.

AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode), matrice organică activă ce emite lumină. Oferă un contrast ridicat, permite realizarea de dispozitive mai subţiri şi oferă un consum mai redus de energie. Ecranele AMOLED sunt de 1.000 de ori mai rapide decat ecranele LCD. A fost introdus de Smasung pentru prima dată în Samsung Galaxy S II.

1. Design premium. Modelul Galaxy A7 are un design deosebit care îi oferă un aspect premium. Samsung a folosit sticlă și aluminiu pentru a construi acest telefon. Partea frontală primește un panou Gorilla Glass 3, în timp ce în partea din spate există un panou de sticlă de 2.5 Gorilla. Un cadru de aluminiu unește aceste două părți. Acest lucru îi conferă telefonului un aspect excelent și se simte foarte bine în mână.

2. Display Super AMOLED. Afișajul pe telefon este AMOLED de 6 inch. Dar, spre deosebire de alte telefoane mid-range sau chiar de unele dispozitive high-end, acesta este un panou SuperAMOLED. De ce are chestia asta? Ei bine, un panou S-AMOLED este mai bun în multe feluri, în comparație cu un ecran standard AMOLED. Obțineți un contrast mai mare, culori vii mai intense, un negru mai intens și unghiuri îmbunătățite de vizualizare.

Camere triple și hardware bun

3. Cameră triplă la spate. Punctul culminant al acestui telefon este setarea triplă a camerei din spate. Are o cameră de 24 MP cu o diafragmă f / 1,7 și poate înregistra videoclipuri de 4K la 30fps, precum și clipuri video cu o viteză de 960fps. Camera de 24 MP este cuplată cu o cameră ultra-wide angle de 120°, de 8 MP, cu o diafragmă f / 2,4. A treia cameră are 5 MP, este folosit în scopurile de detectare a adâncimii. Telefonul are o cameră cu o funcție de focalizare live de 5 MP și deschiderea F/2,2. Aceasta vă permite să reglați profunzimea câmpului, după ce ați făcut o fotografie. Un departament foto foarte bun într-un smartphone din gama medie. Telefoanele emblematice de la Samsung nu au așa configurare.

4. Hardware bun. Galaxy A7 vine cu hardware decent. Aveți un procesor Octa-core Samsung Exynos 7885, care este cuplat cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare internă. Procesorul de 2,2 GHz, este suficient de bun pentru majoritatea jocurilor, multi-tasking și alte sarcini. De asemenea, aveți un senzor de amprentă montat lateral, care este destul de neobișnuit în telefoanele mid-range. Acest lucru duce la un aspect mai curat în față și spate, fără urme de amprente. Există și un slot pentru cartele microSD, în cazul în care doriți să adăugați mai mult spațiu de stocare. Pe partea din față, există o cameră foto de 24 MP cu bliț LED. O baterie de 3.300 mAh pune totul în funcție și susține și încărcarea rapidă.
5. Samsung Galaxy A7: Preț. Samsung a pus un preț de 280 € pentru noul Galaxy A7, pentru varianta cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB. Da, este ceva mai mare decât alte smartphone-uri cu specificații similare. Cu toate acestea, aceste telefoane nu au o setare cu trei camere, un ecran SuperAMOLED și o calitate tip Samsung a construcției. Versiunea de specificații superioare, cu memorie RAM de 6 GB și stocare de 128 GB costă 340 de euro.