Samsung Galaxy A7 trece de FCC și poate fi anunțat oficial în curând

1604

Samsung a anunțat oficial Galaxy A3 și Galaxy A5 luna trecută, sub noua serie de smartphone cu construcție metalică, acum și Samsung Galaxy A7 este aproape de apariție. Chiar dac informații despre Samsung Galaxy A3, Galaxy A5 și A7 au scăpat înaintea anunțului oficial și era de așteptat ca Samsung să lanseze aceste 3 dispozitive în același timp, dar modelul Galaxy A7 nu a mai fost anunțat oficial.

Cu toatea acestea, Samsung pare să anunțe Samsung Galaxy A7 în curând deoarece a trecut prin FCC, comisia americană de certificare a dispozitivelor mobile. Experții de la FCC  au confirmat că Galaxy A7 cu numărul de model SM-A700FD, va avea conectivitate 4G LTE, Wi-Fi dual-band, NFC și A-GPS. De asemenea, va măsura ca dimensiuni 150 mm în lungime și 75 mm în lățime.

Luându-ne după celelalte informații scurse, avem o oarecare idee și asupra specificațiilor : display de 5,2 inch la 1080p, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 SoC cu nuclee de 64-bit, procesor grafic Adreno 405 GPU, 2 GB de RAM și 16 GB memorie internă. Va fi probabil echipat cu o cameră primară de 12 mp cu posibilități de înregistrare video de 1080p și o cameră frontală de 5 mp.

Momentan nu știm informații referitoare la prețul viitorului telefon și nici despre zonele unde va fi comercializat. Vom reveni cu mai multe informații despre acest lucru.