Galaxy A70 și Galaxy A90 cu ecranul „New Infinity” de 6,7 inch

1002

După ce a creat agitație în segmentul smartphone-urilor cu noua serie Galaxy S10 și Galaxy Fold, acum Samsung are și alte treburi. Gigantul tech se pregătește să lanseze primele smartphone-uri din seria Galaxy A 2019. Săptămâna trecută, am publicat fișa tehnică aproape completă a modelelor Galaxy A10, Galaxy A30 și Galaxy A50. Acum vorbim de Galaxy A70 și A90.

Acum am primit informații care confirmă faptul că Galaxy A70 și Galaxy A90 se vor îndrepta spre piața din India în prima jumătate a anului. Alături de Samsung Galaxy A70 și Galaxy A90, Samsung va lansa, de asemenea, un smartphone entry-level Android Go în India. După valurile făcute cu Galaxy M10 și Galaxy M20, nu ne îndoim că seria Galaxy A 2019 va avea cel puțin același succes.

Samsung Galaxy A70 și A90 vor avea un afișaj de 6,7 inch

Samsung Galaxy A70 și Galaxy A90 vor fi cele mai scumpe smartphone-uri din gama Galaxy A 2019 a companiei sud-coreene. Similar cu A50, Galaxy A70 și Galaxy A90 vor avea în ecran un senzor optic de citire a amprentelor. Potrivit informațiilor pe care le-am primit, via MySmartPrice, smartphone-urile Galaxy A70 și A90 vor fi echipate cu afișaje foarte mari, de 6,7 inch (17 cm.).

Samsung Galaxy A40, pe de alta parte, va avea un ecran de 5,87 inch. Samsung va aduce, de asemenea, un smartphone din seria Galaxy A cu un display de 5 inch pe piața indiană, chiar înainte de sfârșitul celui de-al doilea trimestru. Dispozitivul, purtând numărul de model SM-A260F, a fost recent văzut pe site-ul etalon de referință Geekbench. Din ce am văzut pe Geekbench, SM-A260F va fi un smartphone Android Go care rulează cu un procesor Exynos 7870. Va avea sistemul de operare Android 8.1 Oreo, împreună cu 1 GB de RAM.

Geekbench este o marcă a Primate Labs Toronto, Ontario, Canada. Este un procesor etalon de referință, care separă performanța single-core de multi-core, măsoară volumul de lucru și simulează scenarii reale. Aproape toate marile companii producătoare de telefoane testează procesoarele aici.

Noua serie Samsung Galaxy A își va face debutul în India pe 28 februarie. În timp ce Samsung vinde smartphone-urile din seria M – Galaxy M10 și M20 doar online, seria Galaxy A se va vinde offline. Credem că această serie va ajunge și în România.

După debutul primelor smartphone-uri din seria Galaxy A în India, pe data de 28 februarie, Samsung va lansa câte un nou model din seria A în fiecare lună până în luna iunie a acestui an. Ne așteptăm ca această serie să aibă prețuri cuprinde între 125 și 600 de euro.