Galaxy A70 și Galaxy A90 ar putea fi primele cu noul ecran Infinity-O

1304

Samsung Galaxy A70 și Galaxy A90 ar putea fi primele dispozitive Samsung lansate cu noile ecrane Infinity. Astfel Galaxy S10 despre care se credea că va fi primul beneficiar al ecranului Infinity-o, poate fi pe locul doi. Informația a fost preluată de PhoneArena de la jurnalistul rus Eldar Murtazin, relativ bine informat în acest domeniu.

Samsung caută în prezent numeroase moduri de a reorganiza gamele sale de telefoane mobile. Gigantul tech duce o luptă serioasă cu rivalii din China și vrea să-și modernizeze aspectul și performanțele telefoanelor. În special cele mid-range unde vrea să aducă noi caracteristici, printre acestea și noua serie de ecrane”New Infinity”.

Pentru moment, rămâne neclar când și unde vom vedea cele patru noi afișaje Infinity lansate la SDC 2018, San Francisco. Cel mai mare dintre modelele Galaxy S10 ar putea adopta un design Infinity-O, dar mai sunt încă două telefoane care se așteaptă să-și facă debutul în primele zile ale anului viitor.

Samsung Galaxy A70 și A90 cu prețuri destul de ok

Jurnalistul rus de tehnologie, bine conectat la domeniul telefoniei mobile Eldar Murtazin, susține că Samsung Galaxy A70 și Galaxy A90 vor fi de fapt primele dispozitive Samsung lansate cu ecrane noi Infinity în 2019. Prețurile lor sunt descrise de Eldar Murtazin drept „destul de ok”, deși nu se menționează nicio cifră.

MWC 2019 va avea loc la Barcelona, Spania între 25-28 februarie 2019. Mobile World Congress este cea mai mare expoziție din lume pentru industria de telefonie mobilă. Aici sunt reprezentați cei mai importanți operatorii de telefonie mobilă, producătorii de dispozitive și furnizori de tehnologie din domeniul telefoniei mobile din întreaga lume.

Poate că zvonul privind pe celor două Galaxy A ar putea părea puțin ciudat. Samsung Galaxy S10 este de așteptat să vadă lumina zilei la MWC 2019 Barcelona, la sfârșitul lui februarie, mai exact 25-28 februarie. Nu trebuie să uităm că Samsung Galaxy A8 și A8+ (2018) au fost lansate relativ aproape de prezentarea lui Galaxy S9. Astfel această informație capătă sens. Aceste două arătau destul de bine când au venit iar Galaxy A7 și A9 (2018) sunt chiar mai subțiri. Dar Galaxy A70 și A90 ar trebui să aparțină de o „clasă superioară”, fiind primele din această nouă serie.

Cunoscutul Ben Gaskin pare să aibă ceva cunoștințe despre aceste două dispozitive, „clarificând” ceea ce era deja destul de evident. A70 și A90 nu vor veni complet fără margini chiar dacă vor adopta noile ecrane „New Infinity”. Care dintre aceste modele Infinity-O, Infinity-V sau Infinity-U se vor regăsi pe Galaxy A70 și Galaxy A90, Ben Gaskin nu ne spune.