Samsung a lansat Galaxy A70, un smartphone elegant și puternic

2285

Samsung Electronics a lansat smartphone-ul Galaxy A70, cel mai nou telefon din gama populară Galaxy A. Construit cu cele mai recente inovații și caracteristici esențiale de la Samsung, modelul Galaxy A70 prezintă un design elegant, afișaj mare, cameră triplă îmbunătățită, baterie puternică și conectivitate excelentă. Acest smartphone este conceput pentru nativii digitali care doresc să capteze, să se conecteze și să împărtășească viața așa cum o trăiesc.

Consumatorii de astăzi folosesc telefoanele într-un mod mai vizibil, împărtășind experiențele lor și rămânând conectați mai mult”. A declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications Samsung Electronics. „Pentru a răspunde nevoilor acestei generații emergente, am creat noul Galaxy A70 – conceput pentru modul în care oamenii se conectează astăzi”.

Samsung Galaxy A70 cu un ecran imersiv și design elegant

Galaxy A70 are un ecran Infinity-U de 6,7 inch, cel mai mare ecran din portofoliul Galaxy A până în prezent. Telefonul Galaxy A70 oferă o experiență mult mai imersivă în toate activitățile de zi cu zi ale utilizatorilor. Designul elegant și ergonomic al lui Galaxy A70 și raportul de afișare de 20: 9 oferă o experiență imersivă de vizionare, oferind în același timp o aderență optimă în mână.

Smartphone-ul este disponibil în patru culori distincte, inclusiv Coral – culoare pe trend din acest an , albastru, negru și alb. Culorile lui Galaxy A70 au un efect de prismă elegant, care dezvăluie nuanțe uimitoare de gradient în funcție de direcția luminii și de reflecții.

Nu pierdeți niciodată un moment din ce vreți să fotografiați

Cu triple-camera la spate îmbunătățită, A70 este dotat cu o cameră frontală și una principală la spate de 32 MP. Aceste camere de înaltă rezoluție nu sacrifică niciodată calitatea imaginii indiferent unde vă aflați la orice oră din zi. Camera de adâncime de la spate vă permite să reglați profunzimea câmpului fotografiilor înainte și după fotografiere. În acest fel puteți alege ce și unde doriți să evidențiați ceva din fotografii. Împreună cu obiectivul ultra-wide 8MP, vă puteți bucura de fotografii expansive care reflectă același unghi de vizionare ca și ochiul uman.

Profitați la maximum de fotografii cu Galaxy A70 și Scene Optimizer. Optimizatorul de scene  poate recunoaște și îmbunătăți intuitiv până la 20 de scene, aducând cele mai bune rezultate în ceea ce vede. Cu Flaw Detection – detectarea defectelor, se identifică automat problemele înainte de a face clic. În acest fel nu veți piedrde niciodată imaginea perfectă.

Baterie puternică și conectare fără probleme cu Galaxy A70

Galaxy A70 vine cu o baterie puternică de 4.500 mAh, oferindu-vă libertatea și comoditatea de a împărtăși, suna și de a juca toată ziua. Cu încărcarea super-rapidă de 25 W, puteți reîncărca rapid când aveți nevoie de mai multă energie la baterie.

Noua poziționare intuitivă a scanerului de amprentă digitală la Galaxy A70 face mai convenabil ca oricând accesul la telefon. Împreună cu Samsung Pass, utilizatorii se pot conecta la site-uri web și aplicații utilizând autentificarea biometrică ca modalitate mai ușoară și mai sigură de conectare. Această ușurință și comoditate este asigurată de Samsung Knox, platforma Samsung de securitate. Samsung Knox vă oferă o siguranță sporită pentru intimitatea dvs. pe A70.

Experiența Full Galaxy cu noul Samsung Galaxy A70

Galaxy A70 are interfața One UI a lui Samsung pentru a încuraja productivitatea și concentrarea. Conceput pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului Samsung Galaxy, One UI face interacțiunile să permită o experiență mai convenabilă și mai inteligentă. Oferă inclusiv o navigare cu o singură mână – One Handed, facilitând interacțiunile prin aducerea controalelor la o distanță cât mai mică. Pentru a face experiența mai confortabilă, consumatorii pot activa Modul de Noapte al UI pentru a comuta afișarea în timpul vizionării de seară. În plus, A70 include Samsung Health, Samsung Pay, Bixby și multe altele.

Specificații Samsung Galaxy A70:

Afișaj 6,7 inch │ FHD+ (1080 x 2400) │ Super AMOLED │ Infinity-U
Procesor Exynos Octa Core, (Dual 2.0 GHz + Hexa 1,7 GHz)
Sistem operare Android 9 Pie cu One UI
Memorie 6 GB / 8 GB RAM │ 128 GB stocare │ cu microSD până la 512 GB
Dimensiuni 164,3 x 76,7 x 7,9 mm
Camere foto Spate: 32 MP f/1,7 │ ultra-wide 8 MP │ adâncime 5 MP
│ Față: 32 MP f/1,9
Card SIM Dual SIM ( trei sloturi)
Baterie 4.500 mAh │ Încărcare super rapidă
Securitate Amprentă pe ecran │ Recunoașterea facială
Culori Negru, Albastru, Alb, Coral
Design 3D Glasstic