Samsung Galaxy A70e în lucru, are triple-camera la spate

644
Sursa Foto: @OnLeaks

Seria Galaxy A acoperă practic toate punctele de preț din segmentele de telefoane mici și medii de la Samsung. Dar, gigantul tech pare însă să fi găsit o mică nișă pe piață și caută acum să o completeze cu un viitor Galaxy A70e. Primele informații despre acesta au apărut de la Steve Hemmerstoffer – @OnLeaks și Compare Raja. Samsung Galaxy A70e are un ecran mai mic și triple-camera la spate.

Mergând pe urmele lui Galaxy A70 și Galaxy A70s, smartphone-ul totuși diferă de acestea. În încercarea de a reduce costurile, Samsung a înlocuit ecranul Infinity-U cu o alternativă ceva mai ieftină Infinity-V, cuplată cu niște margini vizibil mai groase și bărbia mai mare. Ecranul în sine este, de asemenea, drastic mai mic, în jurul valorii de 6,1 inch, tăiat serios față de cel 6,7 ​​inch aflat pe Galaxy A70 și Galaxy A70s.

Galaxy A70e cu senzor de amprente la spate lângă triple-camera

Axat pe reducerea prețului la Samsung Galaxy A70e, gigantul tech a eliminat și scanerul de amprente din display. Acesta a fost a fost înlocuit cu unul capacitiv mai tradițional. Samsung a poziționat scanerul pe spatele telefonului, lângă o configurare verticală a modulului camerelor, în colțul din stânga sus. Sunt trei camere la spate, deși telefonul ește așteptat să vină cu un preț redus din cauza ecranului mic și a senzorului de amprente de la spate.

Informații detaliate, din păcate, nu sunt încă disponibile despre Samsung Galaxy A70e. Totuși gigantul high-tech este de așteptat să includă o cameră primară, un shooter cu unghi ultra-larg și una de adâncime pentru fotografiile tip portret. Conform informațiilor de la PhoneArena, Galaxy A70e are inclusă o mufă pentru căști și microUSB.

Aluminiul este cel mai răspândit metal din scoarța pământului. Aluminiul a fost considerat cândva un metal mai prețios decât aurul. Napoleon al III-lea al Franței a organizat un banchet în care oaspeții săi cei mai respectați au servit masa cu tacâmuri din aluminiu.

Ne așteptăm ca Galaxy A70e să vină cu un cadru din aluminiu, cu butoanele de volum și pornire pe partea dreaptă. Unii spun că Samsung și-a trădat fanii cu seria Galaxy S20, eliminând popularul jack pentru căști de 3,5 mm. Din fericire, compania încearcă să facă fericiți pe unii fani, măcar pe cei ce folosesc telefoane din gama medie.

Vorbind despre alte porturi moștenite de A70e, gigantul sud-coreean a montat pe viitorul smartphone și un port microUSB. Practic, fiecare smartphone modern de azi are USB-C, deci această decizie este cu siguranță una dezamăgitoare. Decizia probabil nu va fi pe placul Uniunii Europene. Acest lucru se datorează faptului că UE încearcă să forțeze producătorii să adopte USB-C pe toate telefoanele inteligente, în încercarea de a reduce deșeurile electronice.

Galaxy A70 a fost un succes iar Samsung speră să fie la fel cu Galaxy A70e

Galaxy A70 a fost unul dintre cele mai vândute smartphone-uri Samsung la nivel mondial atunci când s-a lansat la începutul anului trecut. Galaxy A70s actualizat a continuat acest impuls în doua jumătate a anului 2019. Samsung Galaxy A71 este așteptat să mențină vânzările ridicate în acest an, pe baza reputației de care se bucură Galaxy A70.

Până la urmă, luând în considerare dimensiunea compactă a lui Galaxy A70e, Samsung ar fi putut considera acest model ca o variantă a lui Galaxy A50, Galaxy A40 sau poate chiar Galaxy A30. Cu toate acestea, decizia de a nu sugera acest lucru este faptul că sunt încă destui clienți interesați de smartphone-ul mid-range de anul trecut.

Această mișcare oferă, de asemenea, companiei posibilitatea de a crea o gamă întreagă de modele în viitor pentru a completa eventualele lacune. În acest moment, Samsung oferă Galaxy A10e și Galaxy A20e, dar în cele din urmă ar putea crea Galaxy A30e, Galaxy A40e și Galaxy A50e.