Galaxy A71 5G poate ajunge și pe alte piețe în afara de SUA și China

1020
Sursa Foto: Zeibiz - YouTube

Samsung lansează tot mai multe telefoane cu o conectivitate 5G. Dacă la început acestea erau doar din seria Galaxy S, acum apar tot mai multe și din seria Galaxy A. Conform ultimelor informații o variantă a lui A71, Samsung Galaxy A71 5G este prevăzută să fie lansată pe mult mai multe piețe decât era prevăzut inițial.

Samsung Galaxy A71 încă nu a fost anunțat oficial, chiar dacă este în lucru la compania sud-coreeană. Colegii noștri de la SamMobile au descoperit că o variantă de A71 5G este în dezvoltare pentru piața din China.

Samsung Galaxy A71 5G posibil și în Europa, Australia și Noua Zeelandă

Samsung a început să dezvolte versiuni de A71 5G atât ca modele blocate în rețea de operatori, cât și deblocate pentru Statele Unite. Inițial informația care a circulat în mediul online se referea la Samsung Galaxy A71 5G și la Samsung Galaxy A51 5G. Acum se confirmă că A71 5G este în lucru și pentru alte piețe.

În prezent este în curs de dezvoltare o variantă Galaxy A71 5G cu număr de model SM-A716B. Samsung folosește litera „B” la sfârșitul numărului modelului pentru dispozitivele 5G vândute în afara SUA și Coreea de Sud. Acolo numerele de model pentru 5G au în terminație un „U” și respectiv un „N”. Din păcate, nu știm spre ce piețe se îndreaptă SM-A716B. Telefoanele Galaxy 5G cu litera „B” în numerele lor de model sunt de obicei destinate piețelor europene și țărilor precum Australia și Noua Zeelandă. Având în vedere că Galaxy A90 5G a fost lansat pe multe dintre aceste piețe, ne putem aștepta ca A71 5G să-i calce pe urme.

Numele Noua Zeelandă a fost dat de cartografii olandezi 1645, care au numit insulele Nova Zeelandia, după provincia olandeză Zeeland. Primul nume european pentru Noua Zeelandă a fost Staaten Land, nume dat de exploratorul olandez Abel Tasman în 1642.

Nu se știe când va fi lansat Galaxy A71 5G

De menționat, de asemenea, că Samsung nu pare să lucreze la o variantă 4G/LTE a telefonului pentru țări precum SUA. Sigur că nu este surprinzător acest lucru. Nu prea ar avea sens lansarea unui model 4G/LTE și a unuia 5G într-o țară în care operatorii de telefonie mobilă au lansat deja rețele 5G. Lansarea în SUA și în Coreea de Sud a lui Galaxy A71 5G ar putea avea loc în viitorul apropiat. Dar în privința disponibilității și lansării pe celelalte piețe pomenite mai sus nu sunt informații în acest moment. Lucru bun din această informație este că Samsung își extinde numărul de modele capabile de o conexiune la 5G.