Samsung Galaxy A71 5G ar putea fi lansat și în Statele Unite

905
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Smartphone-urile echipate cu 5G vor fi la mare preț în acest an și vor avea trecere în special acolo unde au debutat rețelele 5G și nu numai. Și, în timp ce anul trecut au existat o mulțime de telefoane emblematice cu o conectivitate 5G, în anul 2020 producătorii, inclusiv Samsung, încep să aducă pe piață telefoane 5G la prețurile mai mici. Samsung Galaxy A71 5G este ultimul venit în această lume.

Am scris cu mai mult timp în urmă că Samsung lucrează la o variantă 5G a excelentului Galaxy A71 pentru piața chineză. Acum prin intermediul SamMobile, aflăm că gigantul tech sud-coreean pregătește o variantă Samsung Galaxy A71 5G pentru Statele Unite. Samsung a început dezvoltarea pe două noi variante pentru Galaxy, au numerele de model SM-A716U și SM-A716U1. Acestea ar fi modelele de telefoane pentru operatorii de telefonie mobilă și respectiv cele vândute libere de rețea îm SUA. Nu știm în acest moment cu exactitate ce operatori de telefonie mobilă din SUA vor vinde pe A71 5G.

Nu se știe când va fi lansat în SUA Samsung Galaxy A71 5G

Galaxy A70 și Galaxy A70s nu au ajuns niciodată în SUA. Nu există niciun precedent în acest sens care să ne ajute să speculăm eventualele prețuri. În plus, nu este clar când Samsung Galaxy A71 5G va deveni oficial. În prezent, nu au fost identificate nici un fel de date despre acest dispozitiv, astfel încât lansarea sa ar putea fi la câteva luni distanță sau foarte aproape.

Așa cum am scris mai recent, Galaxy A71 5G nu este singurul telefon 5G care se va alătura gamei mid-range Samsung în acest an. De asemenea, compania lucrează la o variantă 5G a lui Galaxy A51. În prezent este în curs de dezvoltare pentru Coreea de Sud. Foarte probabil ca Galaxy A51 5G să ajungă și el pe alte piețe – inclusiv în SUA și China.

Cuvântul „China” a fost folosit în engleză încă din secolul al XVI-lea. Prima mențiune scrisă a numelui China datează din 1516, în jurnalul exploratorului portughez Duarte Barbosa. În China s-au inventat, printre altele, busola, praful de pușcă, hârtia, bancnotele și mătasea.

Mai există și o mică problemă cu Galaxy A71 5G. Varianta 4G a lui Galaxy A71 are un chipset Snapdragon 730. Nu știm ce fel de procesor va fi pe viitorul smartphone 5G. Samsung are Exynos 980 cu modem integrat 5G și ar putea fi nevoit să se bazeze pe Snapdragon 765 pentru A71 5G. Dacă Samsung aduce pe Galaxy A71 5G în SUA, este posibil ca variantele din SUA să folosească un cip Snapdragon.

Încă nu știm când Galaxy A71 5G și Galaxy A51 5G vor deveni oficiale, conform SamMobile mai sigur în partea a doua a acestui an. Atât Galaxy A51 5G, cât și Galaxy A71 5G vor fi mult mai accesibile decât actualele telefoane high-end 5G pe care gigantul tech le vinde în SUA.