Samsung este pregătit să lanseze două smartphone-uri noi în seria Galaxy A destul de curând. Compania intenționează să lanseze pe Samsung Galaxy A52 și Galaxy A72, telefoane care vin în același timp de câțiva ani. Ambele telefoane vor fi disponibile în versiunile 5G și 4G. Recent telefonul Samsung Galaxy A72 4G a fost certificat de TUV Rheinland.

Știm deja unele informații despre Samsung Galaxy A72 din cauza scurgerilor și zvonurilor recente. Acum, smartphone-ul a apărut pe site-ul oficial Samsung Rusia, ceea ce confirmă o lansare iminentă. În plus, telefonul a apărut și pe site-ul de certificare TUV Rheinland, dezvăluind detalii cheie. Să aruncăm o privire mai atentă la scurgerile, zvonurile și apariția recentă a lui Galaxy A72 4G pe site-ul oficial și TUV Rheinland.

Galaxy A72 4G apare pe site-ul oficial Samsung Rusia

Un nou smartphone cu numărul de model SM-A725F/DS a apărut pe pagina de asistență a site-ului oficial Samsung Rusia. Numărul modelului este destinat versiunii 4G a smartphone-ului A72, potrivit MySmartPrice. Acest lucru înseamnă că lansarea lui A72 4G poate avea loc în orice moment.

Mergând mai departe, telefonul a fost reperat recent pe site-ul de certificare TUV Rheinland de unde am aflat alte informații. Listarea arată că receptorul va veni cu numărul de model SM-A725F/DS și SM-A725F. Apariția pe site-ul german confirmă, de asemenea, că smartphone-ul va oferi suport de încărcare rapidă de 25W.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]TÜV Rheinland testează siguranța, eficiența și calitatea produselor din 42 de ramuri industriale. A fost fondată în 1872 și are sediul în Koln, Germania. Este una dintre cele mai respectate instituții de testare și certificare din Europa și din lume.[/vc_message]

Ieri am publicat configurațiile de memorie și prețurile pentru Samsung Galaxy A52 5G și 4G, respectiv Samsung Galaxy A72 4G. Ce am observat de aici, un lucru îmbucurător pentru fani, Samsung nu a crescut prețurile față telefoanele lansate anul trecut. Sunt informații că Samsung nu va crește în acest an prețurile modelelor Galaxy A (2021), față de anul trecut.

Samsung Galaxy A72 4G va avea un preț de 449 EUR pentru modelul cu 6GB RAM și 128GB stocare. În schimb varianta cu 8GB RAM și 256GB de stocare va costa ceva mai mult – 509 euro. Nu există momentan informații despre prețul pentru modelul 5G a lui Galaxy A72.