Samsung Galaxy A72 primește patch-ul de securitate din octombrie 2022

206
Samsung Galaxy A72 primeste patch-ul de securitate din octombrie 2022
Sursa foto: realmicentral.com

Samsung a început să lanseze cea mai recentă actualizare de securitate din octombrie 2022 pentru Galaxy A72. Compania a lansat corecția de securitate din octombrie 2022 în urmă cu trei săptămâni, iar primul dispozitiv care a primit această actualizare este seria Galaxy S22. Acum Samsung Galaxy A72, un excelent smartphone mid-range de anul trecut, primește și el noua actualizare de securitate.

Samsung Galaxy A72 se alătură altor câteva zeci de telefoane și tablete Samsung care au primit actualizarea de securitate din această lună. Și, ca de obicei, deși disponibilitatea este limitată la câteva piețe din momentul scrierii acestui articol, actualizarea ar trebui să ajungă în curând pe mai multe piețe.

Actualizarea din octombrie disponibilă pe Samsung Galaxy A72

Potrivit informațiilor furnizate de RealMiCentral, corecția de securitate din octombrie 2022 pentru Samsung Galaxy A72 este acum disponibilă pe diverse piețe din Europa. Sunt incluse aici Rusia, Ucraina, Slovenia, Croația și Serbia, printre altele. Se așteaptă ca actualizarea să ajungă pe mai multe piețe, inclusiv în România, în câteva zile. Această actualizare îmbunătățește performanța telefonului dvs. pentru a menține ridicată experiența utilizatorului.

Cu această actualizare, Samsung a îmbunătățit performanțele și stabilitatea dispozitivului și, de asemenea, a crescut securitatea lui Galaxy A72. Potrivit informațiilor, corecția din octombrie 2022 pentru A72 a fost lansată cu numărul de versiune A725FXXS4BVI2.

RealMiCentral este un site fondat în 2020 pentru cele mai importante companii de telefoane din lume, inclusiv Apple, Samsung, Xiaomi, Realme, OnePlus, etc. Oferă știri și informații despre cele mai recente actualizări de software.

Galaxy A72 a fost lansat la începutul anului 2021. Dispozitivul a sosit cu sistemul de operare Android 11 și One UI 3.0 din cutie. A primit actualizarea la Android 12 și interfața One UI 4.0 la începutul acestui an. Smartphone-ul va primi și Android 13 și interfața Samsung One UI 5.0, probabil undeva la începutul anului 2023.

Trebuie să primiți o notificare când actualizarea a sosit pe telefon. Dacă nu ați primit încă notificarea, puteți verifica ultima actualizare manual. Mergeți la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, bifați Descărcare și instalare. Înainte de a face upgrade la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat cu o conexiune la internet adecvată, vă recomandăm să o descărcați prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.