Galaxy A8 (2018) cu design fără margini și dual camera în față

1466
O scurgere foto cu panoul frontal al viitorului Samsung Galaxy A8 (2018) a apărut pe piață, iar cel mai avansat smartphone din seria Galaxy A ne dezvăluie un design fără margini și un aparat de fotografiat dual camera pentru selfie. Samsung este gata să lanseze Galaxy A5 / A7 (2018) cel mai târziu la începutul anului viitor. Dar cum rămâne cu Galaxy A8 (2018)? Dacă vă amintiți, Samsung a lansat ultima dată modelul Galaxy A8 în 2016 și de atunci nimic. Cu toate acestea, o nouă scurgere foto cu panourile de sticlă atribuite modelului Galaxy A8 (2018) a apărut online. Panourile frontale despre care se presupune că aparțin lui Galaxy A8 arată în mod clar un ecran subțire. Este destul de similar cu panoul telefoanelor din seria A viitoare. De asemenea, este destul de vizibil faptul că panoul nu este curbat. Mai mult decât atât, rama superioară are două decupări circulare. Aceasta înseamnă că panoul aparține unui telefon cu cameră duală. Configurația cu două camere pe partea din față, chiar deasupra afișajului, este o decizie neobișnuită a lui Samsung. O cameră duală selfie nu este ceva neobișnuit în lumea smartphone-urilor, dar este o raritate pentru un dispozitiv Samsung să includă această caracteristică. Aparatul pe care Samsung intenționează să-l lanseze în următoarele săptămâni, Galaxy A8 (2018) va surprinde cu siguranță pe fani cu câteva opțiuni de design, ramele foarte subțiri și camera foto duală din față. Evident, nu există buton de acasă, deci un senzor de amprentă digitală ar putea fi poziționat pe partea din spate a telefonului. Cam asta este tot ce putem spune acum despre viitorul Galaxy A8 (2018), dar sperăm că mai multe informații vor apărea online în următoarele săptămâni. Ne-ar plăcea să vedem și un Samsung Galaxy A9 (2018). În special având în vedere că predecesorul său a fost un adevărat alergător de maraton cu o durată de viață a bateriei formidabilă.

În iunie 2009, 10 dintre cei mai mari producători de telefoane mobile din lume au semnat un memorandum de înțelegere pentru a elabora specificații și pentru a dezvolta un sistem de alimentare cu energie prin intermediul unui microUSB. Un încărcător universal pentru toate tipurile de telefoane mobile.

Samsung este așteptat să dezvăluie noi smartphone-uri Galaxy A în decembrie sau la începutul anului viitor. Patru telefoane pe care le cunoaștem vor face parte din noua gamă de dispozitive 2018: Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7 și…..Galaxy A8. La începutul acestei luni, Galaxy A5 (2018) și Galaxy A7 (2018) au primit certificarea Wi-Fi și FCC. Samsung a dezvăluit, de asemenea, existența noilor smartphone-uri din seria Galaxy A, prin paginile sale oficiale de asistență. Conform detaliile furnizate de Alianța Wi-Fi, Galaxy A5 (2018) și Galaxy A7 (2018) vor rula Android 7.1 Nougat și vor avea suport Wi-Fi cu bandă dublă.
SURSĂPhoneArena