Galaxy A8 (A5 2018) apare în primele imagini oficiale

2169

Samsung Galaxy A8 (A5 2018) apare în sfârșit în imagini oficiale, imagini unde apare cu huse oficiale Samsung. Zvonurile anterioare despre acest telefon sunt astfel confirmate, inclusiv prezența unui afișaj Infinity Display similar cu cel al modelului Galaxy S8. Au fost mai multe informații care au confirmat deja prezența acestui Infinity Display moștenit de la S8.

Denumirea de Samsung Galaxy A8 este noul nume dat viitorului Galaxy A5 (2018). Această schimbare a numelui vizează, conform specialiștilor din domeniul telefoniei mobile, să marcheze creșterea în specificații a telefonului, care astfel se va apropia de Galaxy S8 din mai multe puncte de vedere. Ca și Galaxy S8 lansat în aprilie 2017, acest Galaxy A8 cu un preț semnificativ mai mic, pare foarte interesant. Mulți consumatori îl așteaptă cu mare interes, mai ales că în 2017 Samsung Galaxy A5 este unul dintre cele mai vândute smartphone-uri din Europa.

Acum, primele imagini oficiale ale viitorului Galaxy A8 au fost prezentate pe site-ul olandez Galaxyclub, preluate de noi prin intermediul PhoneAndroid. De fapt, fotografiile smartphone-ului sunt prezentate împreună cu mai multe fotografii de huse originale Samsung. Această scurgere vine în mod sigur direct de la Samsung și fotografiile confirmă zvonurile anterioare despre acest smartphone. Așa că vedem un Galaxy A8 (2018) fără un buton fizică acasă, cu un ecran Infinity și marginile rotunjite. Ecranul cu un raport de aspect de 18: 9 are marginile extrem de subțiri și acoperă cea mai mare parte a panoului frontal.

18: 9 este raportul dintre laturile imaginii, lungimea și înălțimea denumit și aspect ratio. Este exprimat ca două numere separate utilizând aceeași unitate de lungime. La un raport de aspect de 18: 9, o imagine poate fi de 18 cm. lățime și 9 cm. înălțime. Raportul de aspect se referă la relația lățimii cu înălțimea, nu la dimensiunea reală a imaginii.

În primul rând, avem o satisfacție când vedem că scanerul pentru amprente digitale este amplasat sub camera foto din spate și nu lângă cameră așa cum este pe Galaxy S8. Ar trebui, prin urmare, să fie mult mai ușor de utilizat. În față vedem o cameră dublă în dreapta difuzorului. Desigur, există o conexiune USB tip C să putem asculta muzică și difuzorul de deasupra butonului de pornire.

Din informațiile anterioare știm de asemenea că Galaxy A8 (2018) are un procesor Exynos 7885. Dispozitivul are 4 GB de memorie RAM și cel puțin 32 GB de stocare internă. Nu știm capacitatea bateriei în acest moment. Imaginile confirmă faptul că dispozitivul va fi la vânzare în negru, auriu și orhidee gri.

Desigur sunt șanse ca Samsung să prezinte noul Galaxy A8 (2018) în acest an, dar o lansare la începutul lunii ianuarie pare mai evidentă.

Un alt detaliu care lipsește cu adevărat în prezent este prețul. Cu ecranul Infinity, camera frontală dublă, și hardware-ul îmbunătățit, ne așteptăm la un preț mai mare decât a lui Galaxy A5 din 2017. Estimăm un preț până la 500 €, dar este doar o părere.

Dacă telefonul va fi prezentat în ianuarie îl vom găsi în magazine doar la începutul lunii februarie.