Smartphone-ul Galaxy A9 are patru camere, dar ce faceți cu ele?

1391
Cel mai avansat model din seria Galaxy A din 2018, Galaxy A9 are un sistem avansat de camere. Samsung Galaxy A9 a realizat o premieră mondială cu cele patru camere ale sale. Samsung este primul producător cu un dispozitiv cu patru camere în spate. Este primul smartphone Galaxy cu așa-numita Quad Camera. Dar, care este diferența dintre camere și ce fac ele atunci când sunt folosite? Smartphone-ul Samsung Galaxy A9 a fost anunțat oficial la începutul acestei luni și este deja disponibil la precomandă în Europa. Consumatorii care cumpără Galaxy A9 primesc un dispozitiv cu un total de cinci camere la bord. V40 ThinQ de la LG are, de asemenea, un total de cinci camere, dar spre deosebire de Galaxy A9 sunt distribuite în mod diferit. Are două camere pentru selfie în față, iar celelalte trei camere sunt poziționate orizontal în spate. Ce puteți face cu un smartphone cu atât de multe camere? În acest articol vă arătăm ce fac ele și ce puteți fotografia cu un smartphone Quad Camera. Noul model de top din seria A de la Samsung este este primul dispozitiv Galaxy cu un sistem quad-camera în spate.
Galaxy A9 un smartphone cu patru camere
1. Camera de 8 MP. Există pe smartphone o cameră de 8 megapixeli cu diafragma f/2,4. Camera are un unghi larg de vizualizare, Ultra Wide de 120° și poate să efectueze fotografii panoramice. Fotografierea de panorame se pare că este tendința actuală la camerele foto și este tot mai apreciată de utilizatori. Obiectivul de 120° Ultra Wide vă permite să surprindeți tot ceea ce vedeți. Samsung nu este singurul producător de smartphone-uri care are un obiectiv ultra-larg. Huawei a prezentat recent seria Mate 20, toate modelele având o lentilă cu unghi larg de 120°. LG Electronics are modelul V40 ThinQ recent introdus. Fotografiile panoramice vizualizează experiența spațială reală și, adesea, creează un sentiment uluitor. Această cameră este situată în partea de sus, prima dintre camere, pe partea din spate la Galaxy A9.

Diafragma. Deschiderea diafragmei / apertura, se referă la dimensiunea orificiului prin care lumina ajunge în camera foto. O valoare mai mică reprezintă o deschidere mai mare a diafragmei. Cu cât numărul „f” este mai mic, cu atât fotografiile vor fi mai clare, mai luminoase fără alte artificii digitale.

2. Camera de 10 MP cu teleobiectiv. Aceasta este o cameră de 10 MP cu o diafragmă de f/2,4. În ciuda designului minimalist, acest modul de cameră are, de asemenea, zoom optic 2x. Această cameră cu zoom optic permite înregistrarea de la distanță a celor mai mici detalii. Camera cu teleobiectiv 2x realizează fotografii perfecte chiar și atunci când sunteți departe de subiect. Gigantul high-tech afirmă, despre această cameră, că nu o face nici un rabat de calitate la efectuarea fotografiilor. Este a doua cameră, ca poziționare de sus în jos pe spatele lui A9.
O cameră de adâncime cu Live Focus și una principală, cea mai performantă
3. Camera principală. Este o cameră foto de 24 megapixeli cu diafragma de f/1,7. Aceasta este cea mai avansată cameră a departamentului foto de pe Galaxy A9. Această cameră are un algoritm de rearanjare a pixelilor. Modulul camerei permite, de asemenea, mai multă lumină, dar în același timp reduce zgomotul. Face fotografii foarte clare în condiții diferite de lumină. Galaxy A9 are un bliț LED puternic pentru situațiile în care este necesară o lumină suplimentară. Este a treia cameră de sus în jos aflată pe spatele lui Samsung Galaxy A9. 4. Camera de adâncime de 5 MP. A patra cameră a modelului Galaxy A9 este o cameră pentru adâncime de 5 MP cu diafragma f/2,2. Camera inferioară a setului Quad Camera, are o funcție Live Focus cu ajutorul căreia care puteți regla claritatea / adâncimea, imaginilor captate. Acest modul de cameră aduce efectul popular „Bokeh” al camerei profesionale DSLR pe telefonul smartphone. Cu ajutorul camerei de adâncime oferiți fotografiilor un aspect profesional. Camera de adâncime este a patra cameră, ca poziționare, de sus în jos. 5. Camera selfie de 24 MP. Samsung a echipat smartphone-ul quad-camera în față cu o cameră de 24 MP pentru selfie, cu diafragma f/2,0. Cu atât de multe aparate de fotografiat la dispoziție aveți posibilitatea de a face fotografii frumoase cu Galaxy A9.
Samsung Galaxy A9, un smartphone cu sistem inteligent de camere
Sistemul inteligent de camere de pe Galaxy A9 recunoaște diferite situații de fotografiere. Scene Optimizer este împărțit în 19 categorii. Produse alimentare, portrete, flori, scene de interior, animale, peisaje, plante, copaci, cer, munți și plaje. Nu lipsesc, de asemenea, răsărituri și apusuri de soare, iazuri, cascade, scene de stradă, scene de noapte, zăpadă, păsări și text. Smartphone-ul cu aparatul de fotografiat quad de la Samsung este inteligent și detectează clipitul, scenele încețoșate și situațiile cu prea multă lumină de fundal. Așa-numita detectare a erorilor este un ajutor util care vă împiedică să faceți fotografii inutilizabile. Detectarea clipirii și estomparea accidentală a scenei funcționează cel mai bine atunci când există până la trei persoane la distanță de 1,5 metri de camera. Precizia Scene Optimizer și detectarea erorilor poate varia în funcție de mediul înconjurător sau de obiectul ce urmează a fi fotografiat. Comparat cu un aparat de fotografiat, de exemplu Canon PowerShot, Samsung Galaxy A9 face fotografii la fel de frumoase. Un astfel de aparat Canon costă în prezent 400 €. Pentru Samsung Galaxy A9 aveți nevoie de mai puțini bani pentru a face fotografii la același nivel dar, aveți și un smartphone. Așteptăm apariția acestui sistem Quad Camera și pe alte modele de telefoane Samsung.
SURSĂLetsgoDigital