Galaxy A9 Pro a fost certificat de comisia Bluetooth SIG

1592

Samsung Electronics a început luna trecută lucrul la noul telefon mobil Galaxy A9 Pro, acesta are numărul de model SM-A9100 și se pare că se dorește finalizarea acestui device cât mai curând. Samsung Galaxy A9 Pro a apărut pe site-ul comisiei americane Bluetooth SIG pentru certificare, indiciu important că dispozitivul va fi disponibil în curând.

Nu aflăm prea multe din această apariție la comisia americană dar, știm câteva detalii despre acset viitor telefon mobil de la gigantul high-tech sud-coreean di unele zvonuri anterioare și din apariția pe procesorul etalon de referință GFXBench.

Galaxy A9 Pro a fost de asemenea recent văzut în benchmark-ul GFXBench unde a fost listat cu un display Full HD de 5,5 inch, procesor Snapdragon 652 cu 4 GB RAM, memorie internă de 32 GB cu suport pentru carduri microSD, cameră principală de 16 megapixeli, o baterie de 4.000 mAh și posibil Android 6.0.1 Marshmallow.

Așteptăm noi detalii despre Samsung Galaxy A9 Pro în perioada următoare, zvonurile și informațiile se vor intensifica, noi vom fi pe fază și vă vom duce informații la zi.