Galaxy A90 cu o cameră de 48 MP va fi disponibil numai în China

1278
Despre noua serie Galaxy A de la Samsung se știa de ceva timp că va include și modelul Galaxy A90. În același timp, despre acesta erau zvonuri că va fi lansat mai târziu în acest an. Conform informațiilor anterioare Samsung va opta pentru o abordare a ecranului fără nimic pe afișaj. Este de așteptat să aibă cameră foto tip pop-up. Acest tip de cameră apare doar atunci când faceți o fotografie, în rest este ascunsă în interiorul telefonului. Acest lucru oferă telefonului un design cu ecran complet, fără crestătură sau gaură pe ecran. Acum au apărut unele informații suplimentare în legătură cu Samsung Galaxy A90, informații ce vin din China. Sursa acestei informații este cunoscutul Ice Universe, potrivit SamMobile. Conform acestuia, Galaxy A90 va avea o cameră de 48 de megapixeli. Acest smartphone va fi disponibil doar în China, cel puțin inițial. Samsung a mai procedat în acest fel și în privința altor telefoane.
Dezvoltarea lui Galaxy A90 a fost condus de echipa Samsung din China
Pe twitter, Ice Universe – fost angajat Samsung, scrie despre Galaxy A90, că este un „design independent al echipei chinezești”. Acest lucru sugerează că dezvoltarea acestui dispozitiv este condusă de echipa Samsung din China. De asemenea, Ice Universe susține că acest dispozitiv va fi disponibil doar pe piața chineză, cel puțin „pe termen scurt”. Deci, este posibil ca Samsung să lanseze în cele din urmă Galaxy A90 și pe alte piețe internaționale. Tot din China și tot de la Ice Universe, vine o altă informație interesantă! Samsung Galaxy S10 a primit de două ori mai multe precomenzi, în primele două ore de la deschiderea precomenzilor, decât a primit Samsung Galaxy S9 în 24 de ore, anul trecut. Telefoanele Galaxy S10 din China sunt echipate cu procesorul Snapdragon 855 de la Qualcomm.

Qualcomm este o companie americană înființată în anul 1985 ce activează în domeniul comunicațiilor fără fir. Sediul companiei este situat în San Diego, California, Statele Unite și are 224 de locații în întreaga lume. Numele Qualcomm vine de la QUALity COMMunications – „comunicări de calitate”.

 Zvonurile despre un mecanism unic de cameră tip pop-up, pentru acest telefon, au fost reiterate, de asemenea. Soluția cu „o cameră rotativă care se ridică” nu a fost văzută niciodată pe un telefon Galaxy. Samsung Galaxy A90 se presupune că va avea doar un sistem de cameră. Acesta ar putea fi folosit atât ca aparat de fotografiat pentru selfies cât și pentru spate. Îl glisați afară și îl rotiți-l conform cerințelor de fotografiere. Posibil din acuza acestui tip de cameră, Galaxy A90 să nu aibă certificare IP68.
Samsung a lansat anul trecut senzorul ISOCELL Bright GM1 de 48 MP
Nu au fost furnizate detalii tehnice despre camera de 48 de megapixeli. Samsung a lansat senzorul ISOCELL Bright GM1 de 48 MP în octombrie anul trecut. Este un senzor de imagine de 0,8 micrometri (μm) cu sensibilitate la lumină comparabil cu un senzor de imagine de 1,6 μm pe o cameră de 12 MP. Samsung a început producția în serie a acestui senzor în trimestrul patru 2018. Este posibil ca acest senzor să fie cel utilizat pentru Galaxy A90.