Galaxy Book 2 confirmat de Samsung, caracteristici, preț și data lansării

1604

Galaxy Book 2 este un PC conectat mereu, are conectivitate LTE Gigabit. Samsung promite și o baterie care durează mai multe zile și livrează laptopul cu o tastatură și S Pen în cutie. Potrivit NewsSamsung de unde provine informația, cele mai bune tehnologii Samsung se află pe Galaxy Book 2, Snapdragon 850 și Windows 10 pentru performanțe de nivel superior.

Utilizatorii au nevoie de tehnologie pentru a fi conectați și pregătitiți pentru orice lucru atunci când vor să iasă în lume„. A declarat Alanna Cotton, vicepreședinte și director general la Samsung Electronics America. „Galaxy Book2 reunește hardware-ul și conectivitatea Samsung cu inovații de la Qualcomm și Microsoft pentru o tehnologie doi-in-unu care oferă productivitate PC și mobilitate superioară„.

Baterie pentru mai multe zile de lucru

Libertatea de a lucra oriunde necesită încrederea că PC-ul dvs. va fi mereu gata să funcționeze bine, mult și oriunde. Indiferent dacă lucrați acasă, într-un birou sau călătoriți pentru afaceri, aveți nevoie de o baterie care să poată ține pasul. Trebuie să știți că puteți face totul fără a căuta în mod constant să vedeți câte minute de funcționare mai are. Cu bateria de lungă durată aflată pe Book 2, puteți lucra neîntrerupt timp de peste 20 de ore, mai mult de două zile lucrătoare. Are încărcarea rapidă Adaptive, puteți reîncărca rapid atunci când aveți nevoie.

Rămâneți mereu conectat cu LTE. Conectivitatea nu este un lux, este esențială! Este ceva de care depinde cum vă faceți treaba. Cu o conectivitate Gigabit LTE, nu veți avea probleme niciodată. Samsung a adus tradiția sa de inovare din domeniul mobil în conectivitate LTE la PC-uri. Astfel puteți trimite e-mailuri, să discutați cu colegii și să accesați fișierele din cloud din momentul în care activați dispozitivul.

Galaxy Book 2 cu tastatură inclusă și S-Pen duce munca și productivitatea la cel mai înalt nivel. Tastatura se dublează ca o acoperire a ecranului, pentru a vă menține Book 2 protejat oriunde ați merge. Cu stiloul S Pen, poți să scrii note, să marchezi documente și chiar să traduci fraze – toate cu un stilou care nu trebuie să fie încărcat niciodată.

Cel mai bun ecosistem al galaxiilor

Galaxy Book2 aduce cele mai bune caracteristici și funcționalități Samsung în domeniul 2-in-1. Display-ul super-AMOLED de 12 inch, împreună cu două boxe reglate de AKG cu Dolby Atmos încorporat, pentru un sunet uimitor. Galaxy Book 2 funcționează perfect cu celelalte smartphones Samsung. Puteți utiliza Samsung Flow pentru a transfera fișiere, sincroniza și oglindi telefonul dvs. Galaxy pentru a vedea notificările în timp real, chiar pe ecran.

„Utilizatorii de PC-uri merită aceeași experiență bună, rapidă și mereu conectată la care sunt obișnuiți pe smartphone-urile lor”. A declarat Don McGuire, vicepreședinte Global Product Marketing, Qualcomm Technologies. „Dispunând de procesorul ultra-rapid Snapdragon 850, Book 2 oferă conectivitate instantanee, durată de viață a bateriei foarte mare, viteză de neegalat și multi-tasking excelent”.

Disponibilitate Samsung Galaxy Book 2

Samsung Galaxy Book 2 va fi disponibil online la AT & T.com, Microsoft.com și Samsung.com pentru 1.000 $ începând cu 2 noiembrie 2018. Va fi disponibil și în magazinele AT & T, Sprint și Verizon mai târziu în luna noiembrie. Detaliile privind prețurile și disponibilitatea pentru alte piețe vor fi anunțate în timp util de Samsung.

Specificații Samsung Galaxy Book 2:

Display 12 inch SuperAMOLED FHD+ (2160×1440)
Procesor Qualcomm Snapdragon 850 (Quad 2,96 GHZ + Quad 1,7 GHz)
Suport LTE Snapdragon X20 LTE Modem Cat.18 5CA │ 4X4 MIMO
Memorie 4 GB RAM │ 128 GB
Camere Spate 8 MP │ Față 5 MP
Porturi USB Type-C x2 │ microSD │ mufă 3,5mm
Senzori Accelerometru │ Amprentă digitală │ Gyroscop │ Geomagnetic │ Lumină ambientală
Conectivitate wireless 802.11 a/b/g/n/ac 2,4+5 GHz │ VHT80 MIMO
Dimensiuni și greutate 28,75 x 20,04 x 7,6 centimetri │ 0,8 kg
Baterie Până la 20 de ore (în modul S)
Sistem operare Windows 10
Accesorii S Pen, Tastatură (ambele incluse)
Video MP4,M4V,3GP,WMV,ASF,AVI,MKV
Audio MP3,M4A,AAC,WAV,WMA,FLAC