Acasă Stiri Samsung Galaxy Book Flex 2 5G: performanță și conectivitate

Samsung Galaxy Book Flex 2 5G: performanță și conectivitate

În septembrie, au apărut primele zvonuri despre un laptop Samsung Galaxy Book Flex 2 5G. Luna aceasta Samsung a prezentat deja acest dispozitiv. Laptopul Samsung este alimentat de procesorul Intel Core de a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe și are 16GB de memorie RAM. Samsung a lansat acum și videoclipul oficial de unboxing al acestui laptop. Noul laptop va fi disponibil din 1 ianuarie 2021.

Samsung Galaxy Book Flex 2 5G este un laptop puternic și ultra-subțire. Este un dispozitiv extrem de versatil, 2-in-1, poate fi folosit ca laptop sau tabletă, ambele într-un design foarte atrăgător. Galaxy Book Flex 5G se transformă perfect dintr-un laptop într-o tabletă cu o singură rotație. Robust, foarte subțire și extrem de elegant, designul lui Book Flex are un finisaj din aluminiu, albastru regal, care va întoarce cu siguranță capul.

Samsung Galaxy Book Flex 2 5G cu procesor grafic Intel Iris Xe

Samsung Galaxy Book Flex 5G are procesorul Intel Core de generația a 11-a și procesorul grafic Intel Iris Xe. Acestea oferă performanțe puternice și procesare inteligentă pentru productivitate impresionantă și divertisment uimitor. Împreună cu o conectivitate Wi-Fi 6 și 5G aveți parte de o experiență de laptop fără egal.

Ecranul cu tehnologia Quantum Dot este strălucitor chiar și în lumina directă a soarelui, astfel încât să puteți viziona și crea oriunde. În plus, o tastatură cu iluminare din spate face ușoară utilizarea laptopului în medii cu lumina mai scăzută sau seara târziu. Galaxy Book Flex are o memorie de până la 16GB (LPDDR4x). Stocarea este de până la 512GB. Aceasta poate fi extinsă printr-un card Micro-SD vândut separat.

Intel a fost fondată în 1968 de chimistul Gordon E. Moore (cunoscut pentru „legea lui Moore”) și Robert Noyce, fizician și co-inventator al circuitului integrat. Numele Intel vine de la Integrated Electronics. În 2020 Intel are ~111.000 de angajați.

Samsung a inclus pentru prima data pe un laptop o cameră de 13MP orientată spre exterior. Camera vă permite să realizați rapid și ușor instantanee de note, rețete și orice altceva trebuie să înregistrați. Camera de 13MP poate fi folosit pentru a surprinde panorame uimitoare și pentru a înregistra videoclipuri din mers. După ce ați capturat lumea înconjurătoare cu detalii uimitoare, veți putea să vă adnotați rapid imaginile cu S Pen-ul încorporat. Frontal pentru selfie are o cameră de 720 pixeli.

Samsung Galaxy Book Flex 5G acceptă și S-Pen. Cu acest laptop și pentru a vedea ce poate S Pen-ul, Samsung include o perioadă de ofertă gratuită pentru aplicația de pictură digitală Clip Studio Paint. În acest fel puteți să vă dezlănțuiți creativitatea cu o aplicație de pictură digitală puternică și versatilă.

Wireless PowerShare pe noul Book Flex

Samsung Galaxy Book Flex 5G are și funcția Samsung Notes astfel încât veți avea întotdeauna acces la aplicație pentru a nota idei pe smartphone-ul și laptopul dvs. Galaxy. Ecosistemul conectat Samsung vă sincronizează notele cu celelalte dispozitive Galaxy, cum ar fi Galaxy Note 20, Galaxy Tab S7 și S7+, astfel încât să le aveți întotdeauna la îndemână când aveți nevoie de ele. Pe partea audio are două difuzoare AKG de 5W.

Pentru securitate are un scanner de amprentă. Bateria este de 69,7Wh și durează fără probleme o zi întreagă. Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modul de utilizare și de alți factori.

Cu Wireless PowerShare, puteți încărca chiar și dispozitive compatibile fără fir, cum ar fi smartphone-ul sau smartwatch-ul, chiar pe trackpad. Mai aveți la dispoziție pe Samsung Galaxy Book Flex 2 5G un port Thunderbolt 4, USB-C, USB 3.0, HDMI, slot UFS și Micro-SD.

Samsung Galaxy Book Flex 2 5G, alături de Galaxy Book Flex 2 și Galaxy Book Ion 2 vor fi disponibile începând cu 1 ianuarie 2021. Noul laptop are un preț de aproximativ 2.480 USD și este disponibil în culoarea Royal Silver, conform Mspoweruser. Samsung nu a anunțat disponibilitatea globală, știm că initial va fi lansat în Coreea de Sud.

Stiri

Samsung lucrează la un Galaxy Tab S7 Lite sau Galaxy Tab S8e

Se pare că Samsung lucrează la o nouă tabletă mid-range superioară. Potrivit ultimelor informații aceasta ar putea fi numită Samsung Galaxy Tab...

Galaxy SmartTag, un dispozitiv inedit în Galaxia Samsung

Samsung a anunțat alături de seria Galaxy S21 și căștile wireless Galaxy Buds Pro, un dispozitiv inedit: Galaxy SmartTag. Cu ocazia lansării...

Samsung Galaxy M12 și Galaxy F12 cu Exynos 850 și Android 11

Samsung ocupă majoritatea titlurilor de știri de luna aceasta cu referiri la seria Samsung Galaxy S21. Dar compania produce o mulțime de...

Samsung lucrează la Galaxy A82 5G – un nou telefon cu un modul rotativ

Cândva camerele slide-out au fost văzute ca o soluție pentru cadrele tot mai subțiri ale smartphone-urilor. În 2019, Samsung a lansat un...

Precomenzile pentru Galaxy S21 mai mari decât pentru Galaxy S20

Cu seria Galaxy S20 vânzările au fost un pic dezamăgitoare, iar pandemia de COVID-19 a contribuit serios la acest lucru. Cu noua...

Versiunile Caviar de lux ale modelului de top Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung a prezentat recent cu mândrie noua serie Galaxy S21, dintre care Galaxy S21 Ultra este noul model de top. Pe baza...

Noi tehnologii Samsung prezentate într-un videoclip promoțional

Samsung tocmai a tachinat câteva tehnologii viitoare interesante într-un nou videoclip promoțional. Compania a publicat acest videoclip pe YouTube sub numele „AI...