Acasă Stiri Samsung Galaxy Book Flex 2 5G: performanță și conectivitate

Samsung Galaxy Book Flex 2 5G: performanță și conectivitate

În septembrie, au apărut primele zvonuri despre un laptop Samsung Galaxy Book Flex 2 5G. Luna aceasta Samsung a prezentat deja acest dispozitiv. Laptopul Samsung este alimentat de procesorul Intel Core de a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe și are 16GB de memorie RAM. Samsung a lansat acum și videoclipul oficial de unboxing al acestui laptop. Noul laptop va fi disponibil din 1 ianuarie 2021.

Samsung Galaxy Book Flex 2 5G este un laptop puternic și ultra-subțire. Este un dispozitiv extrem de versatil, 2-in-1, poate fi folosit ca laptop sau tabletă, ambele într-un design foarte atrăgător. Galaxy Book Flex 5G se transformă perfect dintr-un laptop într-o tabletă cu o singură rotație. Robust, foarte subțire și extrem de elegant, designul lui Book Flex are un finisaj din aluminiu, albastru regal, care va întoarce cu siguranță capul.

Samsung Galaxy Book Flex 2 5G cu procesor grafic Intel Iris Xe

Samsung Galaxy Book Flex 5G are procesorul Intel Core de generația a 11-a și procesorul grafic Intel Iris Xe. Acestea oferă performanțe puternice și procesare inteligentă pentru productivitate impresionantă și divertisment uimitor. Împreună cu o conectivitate Wi-Fi 6 și 5G aveți parte de o experiență de laptop fără egal.

Ecranul cu tehnologia Quantum Dot este strălucitor chiar și în lumina directă a soarelui, astfel încât să puteți viziona și crea oriunde. În plus, o tastatură cu iluminare din spate face ușoară utilizarea laptopului în medii cu lumina mai scăzută sau seara târziu. Galaxy Book Flex are o memorie de până la 16GB (LPDDR4x). Stocarea este de până la 512GB. Aceasta poate fi extinsă printr-un card Micro-SD vândut separat.

Intel a fost fondată în 1968 de chimistul Gordon E. Moore (cunoscut pentru „legea lui Moore”) și Robert Noyce, fizician și co-inventator al circuitului integrat. Numele Intel vine de la Integrated Electronics. În 2020 Intel are ~111.000 de angajați.

Samsung a inclus pentru prima data pe un laptop o cameră de 13MP orientată spre exterior. Camera vă permite să realizați rapid și ușor instantanee de note, rețete și orice altceva trebuie să înregistrați. Camera de 13MP poate fi folosit pentru a surprinde panorame uimitoare și pentru a înregistra videoclipuri din mers. După ce ați capturat lumea înconjurătoare cu detalii uimitoare, veți putea să vă adnotați rapid imaginile cu S Pen-ul încorporat. Frontal pentru selfie are o cameră de 720 pixeli.

Samsung Galaxy Book Flex 5G acceptă și S-Pen. Cu acest laptop și pentru a vedea ce poate S Pen-ul, Samsung include o perioadă de ofertă gratuită pentru aplicația de pictură digitală Clip Studio Paint. În acest fel puteți să vă dezlănțuiți creativitatea cu o aplicație de pictură digitală puternică și versatilă.

Wireless PowerShare pe noul Book Flex

Samsung Galaxy Book Flex 5G are și funcția Samsung Notes astfel încât veți avea întotdeauna acces la aplicație pentru a nota idei pe smartphone-ul și laptopul dvs. Galaxy. Ecosistemul conectat Samsung vă sincronizează notele cu celelalte dispozitive Galaxy, cum ar fi Galaxy Note 20, Galaxy Tab S7 și S7+, astfel încât să le aveți întotdeauna la îndemână când aveți nevoie de ele. Pe partea audio are două difuzoare AKG de 5W.

Pentru securitate are un scanner de amprentă. Bateria este de 69,7Wh și durează fără probleme o zi întreagă. Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modul de utilizare și de alți factori.

Cu Wireless PowerShare, puteți încărca chiar și dispozitive compatibile fără fir, cum ar fi smartphone-ul sau smartwatch-ul, chiar pe trackpad. Mai aveți la dispoziție pe Samsung Galaxy Book Flex 2 5G un port Thunderbolt 4, USB-C, USB 3.0, HDMI, slot UFS și Micro-SD.

Samsung Galaxy Book Flex 2 5G, alături de Galaxy Book Flex 2 și Galaxy Book Ion 2 vor fi disponibile începând cu 1 ianuarie 2021. Noul laptop are un preț de aproximativ 2.480 USD și este disponibil în culoarea Royal Silver, conform Mspoweruser. Samsung nu a anunțat disponibilitatea globală, știm că initial va fi lansat în Coreea de Sud.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold Tab o tabletă tri-fold, posibil lansată în Q1 2022

Samsung conduce categoria de smartphone-uri pliabile cu seria Galaxy Z, având aici modele Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip. În prezent,...

IFA 2021 Berlin va avea loc ca eveniment fizic, în ciuda pandemiei actuale

În timp ce actuala pandemie pare să mai se tempereze în mai multe țări din Europa pe fondul vaccinărilor, primim vești din...

Galaxy Fit 2, un ceas de fitness elegant și ieftin cu o baterie fenomenală

Ceasurile inteligente costă de cele mai multe ori destul de mulți bani. Chiar și ofertele bugetare au un preț de patru cifre...

Au apărut primele imagini cu tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite

Se așteaptă ca Samsung să își dezvăluie mai multe laptopuri Galaxy Book mai târziu în această lună, pe 28 aprilie. De asemenea,...

Galaxy Z Flip cu dual-camera selfie și senzor de amprente in-display

Samsung este lider de piață în smartphone-urile pliabile. Compania a lansat până acum două telefoane pliabile complet diferite. Galaxy Z Fold 2...

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...