Galaxy Book Flex Alpha va fi lansat oficial pe 12 mai

728
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung va lansa laptopul Galaxy Book Flex Alpha cu S Pen pe data de 12 mai. Galaxy Book Flex Alpha are un ecran tactil QLED rotativ la 360° și un procesor Intel de generația a 10-a. Lansarea va avea loc în Coreea de Sud și este un eveniment online exclusiv pentru Samsung.com și nu are legătură cu magazinul offline al Samsung Electronics.

Înainte de lansarea oficială a laptopului Galaxy Book Flex Alpha, Samsung va efectua vânzări online prin intermediul site-ului Samsung, în perioada 1 – 10 mai. Comenzile pentru pre-vânzare sunt limitate la 500 de bucăți. Vânzările vor avea loc sub forma unui pachet special, format din Galaxy Book Flex Alpha, căștile wireless Galaxy Buds+ și Bluetooth S Pen.

Galaxy Book Flex Alpha are un corp metalic complet din aluminiu și un design senzațional și sofisticat. Sunt două variante de Galaxy Book Alpha, una cu o diagonală a ecranului de 13,3 inch și una de 15,6 inch. Samsung Galaxy Book Flex Alpha are un ecran QLED este capabil să exprime un volum de culoare de 100%, aproape de realitate. Ecranul suportă o luminozitate de până la 600 de nits, este clar, excelent și pentru exterior chiar și în lumina soarelui. Ecranul tactil rotativ de 360° oferă atât o experiență de laptop, cât și de tabletă și acceptă diferite porturi precum UFS / Micro-SD, USB Type-C și HDMI.

Nu sunt informații despre o lansare în SUA sau la nivel global

Modelul de 13,3 inch are 13,9 mm grosime și o greutate 1,19 kg, pentru o portabilitate mai mare. Modelul de 15,6 inch este de 15,9 mm grosime și o greutate 1,63 kg. Ambele modele sunt echipate cu boxe AKG, subsidiară Samsung, pentru o experiență audio de cea mai bună calitate. Conform Samsung bateria este de 54 Wh și are o durată de utilizare de până la 18,5 ore pe o singură încărcare (modelul de 13,3 inch).

Nit (nt) este un nume non-SI folosit pentru măsurarea luminozității, (1nt = 1cd / m²). Candela pe metru pătrat (cd / m²) este unitatea de măsură în Sistemul Internațional de unități (SI) a luminanței. Termenul nit provine din cuvântul latin nitere – a străluci.

S Pen-ul de pe Galaxy Book Flex Alpha, oferă o presiune în 4096 trepte și un vârf de 0,7 mm. De asemenea, pentru a înregistra conținutul important al expunerilor sau al ședințelor, S Pen-ul este echipat cu o nouă funcție „Notă vocală cu pix”. Această vă permite să scrieți prin comandă vocală conținutul dificil de realizat cu tastatura, pentru a crește eficiența muncii. Culoarea laptopului va fi Gri Mercur.

Conform informațiilor via NewsSamsung, pachetul compus din Samsung Galaxy Book Flex Alpha (13,3 inch), Galaxy Buds+ și Bluetooth S Pen, costă 2,38 milioane won (1.750 de euro). Pachetul cu modelul de 15,6 inch costă 2,48 milioane KRW ~1.825 de euro.

Nu sunt informații în acest moment despre o lansare pe alte piețe internaționale.