Laptopuri Galaxy Book Pro cu ecran OLED, primele specificații confirmate

481

Am scris prima dată luna trecută că Samsung lucrează la două noi laptopuri Galaxy Book Pro. Compania a primit certificarea Bluetooth pentru noile modele care se vor numi Book Pro și Book Pro 360. Acum, alte informații au apărut despre specificațiile pe care urmează să le aibă aceste laptopuri. Samsung le echipează cu un hardware respectabil. De exemplu, Galaxy Book Pro 360 va fi oferit cu conectivitate 4G, dar și 5G.

Compania nu a confirmat în acest moment când intenționează să lanseze noile laptopuri. A primit recent majoritatea certificărilor necesare. Acest lucru sugerează că o lansare nu poate fi atât de departe. Samsung a lansat deja câteva laptopuri noi recent. Acestea includ Book Flex 2 5G, Notebook Plus 2 și Galaxy Chromebook 2.

Specificații Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360

Samsung va oferi noile laptopuri în două dimensiuni – 13,3 inch (33,78 centimetri) și 15,6 inch (39,62 centimetri). Vor avea un afișaj OLED care, cu siguranță, ocupă un loc important ca punct de vânzare. Asta nu este tot, Book Pro și Book Pro 360 vor avea și suport S Pen.

Configurări multiple vor fi disponibile cu procesoarele Intel Core i5 și Core i7. Nu sunt Chromebookuri, atenție, deoarece această gamă este alimentată de Windows. Book Pro va fi disponibil în modele Wi-Fi și LTE. Modelul Samsung Galaxy Book Pro 360 va fi disponibil în modele Wi-Fi și 5G.

Core i7 este o serie de microprocesoare Intel. Seria Intel Core i7 a fost lansată în noiembrie 2008 și este destinată laptopurilor performante. Aceste procesoare au patru sau șase nuclee, cu frecvențe între 2,6 și 3,7GHz.

Acestea nu ar fi primele laptop-uri Samsung care acceptă S Pen. Samsung Galaxy Book Flex 5G de anul trecut, primul laptop 5G al companiei, avea unul încorporat. Recent Samsung a anunțat două stilouri S Pen pentru Galaxy S21 Ultra. Există un S Pen standard vândut separat de telefon și, mai târziu în acest an, i se va alătura S Pen Pro, o versiune modernizată care adaugă Bluetooth și suport pentru gesturi aeriene. La începutul acestui an, Samsung a spus că intenționează să aducă asistența S Pen la „categorii suplimentare de dispozitive”.

Nu există momentan nicio informație despre lansare, disponibilitate sau preț. Probabil vor apărea mai multe detalii în perioada următoare, conform Universmartphone. Dar Samsung ar putea aduce perechea de noi laptopuri pe rafturi în curând.