Samsung Galaxy Book S va fi disponibil începând cu 13 februarie

1132
Sursa Foto: Chris Welch via The Verge

Laptopul Samsung Galaxy Book S, care rulează Windows 10, a fost prezentat anul trecut cu ocazia lansării seriei Note 10. Dar, din varii motive, Samsung nu a dat nicio explicație, a ratat fereastra de lansare inițială din septembrie. Indiferent de motivul acestei amânări, acum pare un moment bun pentru lansare. Văzând că versiunea ARM a noului browser Edge Chromium de Microsoft va ajunge în curând (este încă în versiune beta), Samsung a decis lansarea laptopului.

Întotdeauna pornit, conectat mereu și întotdeauna capabil, Samsung Galaxy Book S combină specificații premium cu un design ultra-portabil. Acest lucru permite dispozitivului să ofere o experiență de calcul mobil cu adevărat perfectă – una care duce productivitatea la nivelul următor, oferind utilizatorilor libertatea de a lucra așa cum își doresc.

Samsung Galaxy Book S costă începând de la 1.000 de dolari

Laptopul Galaxy Book S care rulează pe procesorul Snapdragon 8cx de la Qualcomm, este acum disponibil pentru precomandă la Samsung.com începând cu 999,99 USD. Scriem începând, pentru că prețul este în funcție de stocare: 256 / 512GB. Pre-comenzile au început pe 30 ianuarie și unitățile pre-comandate vor ajunge în posesia proprietarilor începând cu 13 februarie, conform TheVerge. Laptopul Samsung vine cu un ecran de 13,3 inch Full HD TFT cu suport multi-touch în 10 puncte și raport de aspect de 16:9.

Are 8GB de memorie RAM, 256 sau 512GB stocare internă ce poate fi extinsă cu un Micro SD până la 1TB. În materie de conectivitate are Wi-Fi 802.11ac, LTE, Nano SIM și Bluetooth 5.0. Are dimensiunile de 305,2 x 203.2 x 6,2 – 11,8 mm și o greutate de 0,96 kg. PC-ul are o baterie de 42Wh iar cu o singură încărcare bateria poate dura până la 25 de ore redare video! Samsung Galaxy Book S are boxe stereo reglate de AKG și sistemul de operare Android 10 este la bord. Nu știm dacă are un conector audio de 3,5 mm. Va fi disponibil în culorile Earthy Gold și Mercury Grey.

The Verge este un portal tehnologic american și a fost lansat în 2011. The Verge a câștigat cinci premii Webby în 2012, pentru cea mai bună redactare, cel mai bun podcast, cel mai bun design vizual, cel mai bun site de electronice de consum și cea mai bună aplicație de știri pentru mobil.

Cu funcții similare smartphone-ului, foarte subțire și ușor

Samsung Galaxy Book S oferă o serie de funcții similare smartphone-ului. Acesta poate fi trezit cu o apăsare de buton, similar cu modul în care puteți trezi un telefon atingând de două ori pe ecran. Conectivitatea LTE încorporată te menține conectat tot timpul, așa că nu este nevoie să cauți o rețea Wi-Fi disponibilă. Cu un design parcă ireal, foarte ușor și extrem de subțire puteți lua Galaxy Book S ori unde aveți nevoie.

Deocamdată nu sunt informații despre disponibilitatea la scară internațională. Sigur va ajunge și în Coreea de Sud, China și în Europa, sperăm și în România.