Tableta 2-in-1 Galaxy Book de la Samsung este certificată în Rusia

1079

În calitate de producător de foarte multe dispozitive din domeniul comunicațiilor, Samsung realizează astfel de produse cu toate sistemele de operare disponibile. Printre acestea și Microsoft Windows. În afară de lansarea câtorva laptop-uri pe anumite piețe, Samsung a început să ocupe din nou de tabletele Windows 2-in-1 și va lansa o tabletă Galaxy Book.

Anul trecut, Samsung a lansat Galaxy Book – o versiune Windows 2-in-1 similară seriei Microsoft Surface Pro. A venit cu o tastatură detașabilă și a fost comercializată ca un dispozitiv care putea fi utilizat atât ca laptop, cât și ca tabletă. „Cartea Galaxy” a fost disponibilă în două dimensiuni diferite de ecran și mai multe configurații. Deși a fost un dispozitiv bun, nu a adus nimic nou pe piață și a trecut aproape neobservat în ecosistemul Windows, destul de aglomerat dealtfel.

Se pare că acum Samsung lucrează la un succesor al actualei „Cărți Galaxy”. Câteva dispozitivele purtând marca Galaxy Book cu numere de model SM-W737 și SM-W738 împreună cu variantele similare SM-W737A, SM-W737N, SM-W737V și SM-W738N au fost recent certificate de către agenția rusă CEE – Comisia Economică Eurasiatică. Certificatul eliberat pe 27 iunie de CEE, menționează „tabletă Samsung Galaxy Book Windows„. Numeroasele numere de model din lista se referă probabil la modele Wi-Fi, LTE și alte variante ale noii tablete Galaxy Book.

Este pentru prima dată când aceste tipuri de numere sunt menționate online. Dacă ne uităm la trecut, numărul modelului Galaxy Book de 12 inch Windows 2-in-1 (SM-W720) este cel mai apropiat. Această tabletă a fost introdusă anul trecut la MWC Barcelona 2017, ca succesor al tabletei Galaxy TabPro S (SM-W700). Galaxy Book a fost disponibilă în două formate de afișare, cu un ecran de 10,6 inch (SM-W620) și un ecran de 12 inch (SM-W720).

CEE – Comisia Economică Eurasiatică este responsabilă cu punerea în aplicare a deciziilor, cu menținerea tratatelor UE și gestionarea activității zilnice a Uniunii Economice Eurasiatice. CEE a fost constituită la 1 ianuarie 2012. Există doi membri din fiecare stat. Belarus, Kazahstan, Rusia, Armenia și Kârgâzstan sunt membre CEE.

Certificarea nu dezvăluie nicio specificație, dar din moment ce este vorba despre ecosistemul cu dispozitive Windows despre care se vorbește, noul dispozitiv va veni, probabil, cu procesoare Intel din a 8-a generație cu mai multe opțiuni de memorie RAM și de stocare. Cartea Galaxy de anul trecut a fost lansată alături de Galaxy Tab S3 la MWC 2017.

Datorită designului 2-in-1, Galaxy Book este mixul ideal între o tabletă și un laptop, iar dispozitivul poate fi ușor conectat la un smartphone.

Știm deja că Samsung se pregătește să dezvăluie în curând Galaxy Tab S4. Rămâne de văzut dacă Samsung lansează noua Carte Galaxy împreună cu Tab S4. Sperăm că noile tablete Samsung vor fi prezentate la IFA 2018. Această manifestare anuală va începe la 31 august 2018 la Berlin, Germania.

VIASamMobile
SURSĂLetsgoDigital