Căștile wireless Galaxy Buds, o surpriză plăcută de la Samsung

512

La San Francisco cu ocazia evenimentului „Galaxy Unpacked 2019”, printre alte telefoane extraordinare, Samsung a lansat și căștile wireless Galaxy Buds. Gigantul tech a început prin a oferi gratuit setul Galaxy Buds, acesta fiind inclus ca bonus la precomanda unui Galaxy S10e, Galaxy S10 sau S10+.

Noile căști Bluetooth sunt cotate de Samsung la un preț de 129 de dolari. În special pentru cei ce precomandă un smartphone Galaxy S10 este o reducere destul de consistentă, conform site-ului american TechCrunch. Dar, acest preț pentru Samsung Galaxy Buds, se pare că este unul care merită plătit și de cei ce vor să cumpere separat acest set wireless.

Elegante, performante și seducătoare – Samsung Galaxy Buds

Se observă imediat că gigantul coreean are experiență în a produce căști fără fir. După modul în care a fost abordate și concepute căștile Galaxy Buds, ideea a fost de a face cât mai simplu lucrurile. Dacă până acum Samsung a avut tendința de a suprasolicita produsele, acum a făcut altceva. Simplu și eficient.

Din această cauză noile căști wireless sunt pur și simplu fermecătoare. Galaxy Buds funcționează cu orice dispozitiv Bluetooth, dar funcționează cel mai bine cu produsele proprii ale companiei Samsung. Pentru alte dispozitive Android, va trebui să descărcați aplicațiile Samsung SmartThings sau Galaxy Wearable pentru o satisfacție maximă. Cutia de încărcare în sine este frumoasă și elegantă și este cu siguranță suficient de mică pentru a intra și a fi purtată în buzunarele blugilor sau a altor ținute mai sport.

AKG Acoustics – Akustische und Kino-Geräte Gesellschaft m.b.H. – este o companie fondată în 1947 în Austria. Acum AKG este deținută de Samsung Electronics. Este o firmă producătoare de microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii pentru aparate profesionale. În 2010, compania a primit prestigiosul premiu Grammy.

Cutia în care vin căștile și în care se încarcă, oferă și alte două avantaje distincte: Există o lumină de încărcare în exterior și se pot încărca fără fir. Apple a făcut un lucru bun cu AirPods 2. Dar Samsung cu Galaxy Buds a bătut setul Apple. Și mai mult decât atât, Samsung a adus Wireless PowerShare! Astfel vă permite să încărcați căștile prin simpla așezare pe spatele unui smartphone Galaxy S10, sau Galaxy Fold. Fără complicații, fără cabluri – absolut încântător.

Reglate de AKG căștile Galaxy Buds oferă un sunet premium

Galaxy Buds ține pasul cu tine toată ziua, cu până la șase ore de streaming Bluetooth și până la cinci ore de apeluri. Fiecare cască are o baterie de 58 mA și cutia una 252 mAh. Nu veți rămâne fără baterie după o zi de folosire.

Galaxy Buds oferă o experiență excelentă de ascultare, cu sunet reglat de AKG. Modul Enhanced Ambient Sound vă permite să auziți tot ce se întâmplă împrejur, chiar și în timp ce mugurii căștilor sunt în urechi. Puteți auzi ce se întâmplă în jurul vostru când efectuați un apel telefonic sau ascultați muzică. Microfonul Adaptive Dual utilizează un microfon interior și un microfon exterior în fiecare cască. În acest fel puteți vorbi și vocea vi se va auzi clar într-un mediu mai zgomotos.

Vârfurile mugurilor fiind din silicon se potrivesc cu orice dimensiune a urechii. Căștile sigilează frumos urechea, păstrând sunetul și anulând pasiv zgomotul ambiental. Sunt perfecte pentru mers, alergat sau în orice altă situație când sunt purtate.

Setul wireless Galaxy Buds este o surpriză mai mult decât plăcută de la Samsung și un mare plus pentru ecosistemul Galaxy. Cu un factor de formă confortabil, controale ușoare, sunet clar și inteligent și dimensiuni compacte, sunt un excelent companion în orice moment.