Galaxy Buds 3 Pro va avea un design asemănător cu Apple AirPods

94
Galaxy Buds 3 Pro
Sursă foto: SamMobile

Despre căștile Galaxy Buds 3 Pro au fost zvonuri că vor veni cu un design schimbat. Era vorba de ceva în genul căștilor Apple AirPod. Se pare că zvonurile devin realitate. Acum au apărut imagini, cei drept blurate, mascate, cu viitoarele căști fără fir emblematice Samsung s-a scurs. Setul Buds 3 Pro pare să aibă un design complet nou, cu o tijă, similar cu AirPods de la Apple.

O sursă de mare încredere Evan Blass (@evleaks), via SamMobile, a publicat prima imagine a ceea ce pare a fi Galaxy Buds 3 Pro. Vedem un design complet reînnoit al viitoarelor căști Samsung. Acum mugurii Samsung par să aibă o tijă, similar cu AirPods și AirPods Pro. Galaxy Buds 3 Pro poate fi văzut în imagine în argintiu. De asemenea, puteți vedea vârfuri din silicon pentru urechi în imaginea scursă.

Imaginea este mascată cu un model de acoperire tip mozaic, probabil pentru a nu fi eliminată de intervenția Samsung printr-o notificare. Chair și așa, designul general al căștilor Samsung Galaxy Buds 3 Pro se poate intui. Un informație anterioară a susținut că Galaxy Buds 3 Pro ar avea un astfel de design pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei și calitatea apelurilor vocale.

O scurgere anterioară a susținut că setul va avea un design cu două drivere și conectivitate Bluetooth 5.4. De asemenea, a susținut că viitoarele căști emblematice de la Samsung vor avea transmisie audio pe 24 de biți la 96 KHz printr-un codec audio de înaltă calitate (probabil prin Samsung Seamless Codec Hi-Fi).

Samsung Galaxy Buds 3 Pro are un rating IP57 pentru rezistență la praf și apă. Căștile ar putea avea, de asemenea, „Blade Lights”, care ar putea fi o bandă luminoasă cu LED-uri în exterior. De asemenea, ar putea avea Adaptive ANC, Adaptive EQ, Ambient Sound și până la 30 de ore de viață a bateriei la o singură încărcare.

Adaptive EQ (equalizer) este un termen de marketing folosit de Apple pentru căștilor sale wireless premium pentru a explica sistemul folosit pentru a crea un sunet egalizat, adaptat formei urechii pentru o experiență de ascultare personalizată.

Mugurii Samsung ar putea avea, de asemenea, același design, deși fără caracteristica Blade Lights. Potrivit scurgerii, Galaxy Buds 3 are o configurație audio cu un singur driver, Bluetooth 5.4, transmisie audio pe 24 de biți la 96 KHz și ANC. Îi lipsesc Adaptive EQ și Ambient Mode. Ne așteaptăm la un rating IP57 și o durată a bateriei de 24 de ore la o singură încărcare.

Dar, ceva tot nu știm. Samsung a lansat la CES 2024 Las Vegas o carcasă cu ecran OLED. Aceeași carcasă a fost arătată de Samsung și la MWC 2024 Barcelona. Nu știm dacă vom vedea noile căști în această carcasă. Sperăm să vedem această carcasă cu display OLED cu Galaxy Buds 3 Pro la interior la Paris peste o lună.