Galaxy Buds+ cu o baterie mai mare, dar fără anularea zgomotului activ

832
Sursa Foto: SamMobile.com

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds+ vor fi printre produsele pe care Samsung le lansează la evenimentul Unpacked de luna viitoare. De ceva vreme auzim mereu detalii despre noile accesorii auditive ale gigantului tech. S-a zvonit inițial că ar putea avea active noise-canceling (ANC) – anularea activă a zgomotului.

Acum, prin intermediul SamMobile, am primit câteva detalii despre viitoarele căști wireless Samsung Galaxy Buds+. Avem și vești proaste în același timp! Începem cu veștile proaste mai întâi: căștile Samsung nu vor avea caracteristica de anularea activă a zgomotului. Acest lucru va dezamăgi cu siguranță fanii și mai mulți potențiali utilizatori care au fost încântați de această nouă caracteristică.

Samsung Galaxy Buds+ fără ANC, dar cu o baterie mai mare

Mulți fani Samsung au crezut că anularea activă a zgomotului va fi un mare câștig pentru Samsung Galaxy Buds+, în special după ce Apple a adăugat această funcție la AirPods Pro. Cu toate acestea, Samsung a decis să nu adauge această funcție la noul set wireless. Gigantul high-tech a adus îmbunătățiri calității generale a sunetului, dar designul nu va fi atât de diferit față de modelul actual.

Acum și vești bune. Căștile wireless originale au o baterie de 58mAh. Am aflat că Galaxy Buds+ va avea baterii mult mai mari, de 85mAh. Acest lucru permite setului Samsung o funcționare de peste 12 ore cu o singură încărcare. Aceasta va fi o îmbunătățire binevenită pentru cei care folosesc în mod constant setul wireless Samsung. Vă reamintim că setul wireless poate fi încărcat fără fir de la un smartphone compatibil, cum ar fi Samsung Galaxy S10 sau Samsung Galaxy Note 10, prin PowerShare.

PowerShare este caracteristica Samsung de încărcare fără fir. Aceasta vă permite să transferați curent din bateria lui Galaxy S10 sau Note 10 unui alt dispozitiv. Pur și simplu puneți pe spatele telefonului dispozitivul pe care doriți să îl încărcați, Galaxy Buds, Galaxy Watch sau alte dispozitive compatibile.

Mai mulți utilizatori de Galaxy Buds au spus că nu sunt mulțumiți de calitatea apelurilor atunci când folosesc căștile wireless. Samsung a făcut ceva și în acest sens. Galaxy Buds+ va avea patru microfoane, dublu față de predecesorul său. Acest lucru ar trebui, cel puțin în teorie, să rezolve problema și să fie un plus pentru Galaxy Buds+. Dar abia când vor fi în exploatare reală, în urechile noastre, vom putea da verdictul cu adevărat și, nu mai este mult timp până atunci.

Setul wireless va fi lansat pe 11 februarie alături de Galaxy S20 și Galaxy Z Flip

Chiar numai cu aceste îmbunătățiri credem că vor fi mulți clienți care vor dori să cumpere Galaxy Buds+. Setul original s-a bucurat de foarte multe aprecieri și a avut un succes deosebit în rândul cumpărătorilor. Sigur că proprietarii setului original Buds nu vor avea motive ca doar după un an să treacă la noul set. Pur și simplu nu știm dacă au motive, deoarece setul wireless original este chiar bun.

Foarte probabil ca Samsung să pună în cutie la seria Galaxy S20, ca un cadou pentru pre-comandă, un set wireless Buds+. Noile căști vor fi lansate la evenimentul „Galaxy Unpacked” din 11 februarie de la San Francisco, alături de Galaxy S20 și de noul smartphone pliabil Galaxy Z Flip.