Noi fotografii cu setul Galaxy Buds+, căștile vin în alb și negru

704
Sursa Foto: via mysmartprice.com

La evenimentul „Galaxy Unpacked” din 11 februarie foarte probabil vom vedea și viitorul set wireless Samsung Galaxy Buds+. Va apărea oficială alături de seria Galaxy S20 și Samsung Galaxy Z Flip, cel de-al doilea telefon pliabil Samsung. Mai multe scurgeri de informații au arătat că setul Samsung va avea aproape același design ca originalul Galaxy Buds.

Am mai aflat anterior că Galaxy Buds+ va veni cu o baterie de 85mAh și într-o nouă culoare Sky Blue. Fotografii cu noua culoare au apărut în urmă cu câteva săptămâni, le-am publicat și noi pe site. Acum, noi fotografii s-au scurs online, de această dată vedem atât caștile, cât și carcasa de încărcare în alb și negru. Nu este nimic altceva de remarcat în aceste fotografii și, de asemenea, aflăm că Buds+ vor veni și într-o culoare roz.

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds+ în alb, negru, albastru și roz

Așa cum am scris mai demult când am aflat pentru prima dată că setul Samsung Buds+ este în dezvoltare, noile căști wireless de la Samsung vor fi disponibile în patru opțiuni de culoare: negru, alb, albastru și roz. De asemenea, sunt informații despre o variantă de culoare roșie, deși probabil că aceasta va fi limitată la câteva piețe.

În ceea ce privește upgrade-urile pe Galaxy Buds+, acest nou set va avea o durată de viață mai lungă a bateriei. Cu noua baterie Buds+ vor dura până la 12 ore cu o singură încărcare, potrivit surselor citate de SamMobile. De asemenea, vor avea patru microfoane pentru o calitate îmbunătățită a apelurilor, dar va lipsi anularea activă a zgomotului.

John Koss a construit în 1958 prima pereche de căști stereo hi-fi pentru a demonstra calitatea sunetului fonografului său portabil. Acestea aveau un „comutator de confidențialitate” inovator pentru o ascultare personală și silențioasă. Apple este pe primul loc în cota de piață la căștile wireless.

Calitatea generală a sunetului va fi, de asemenea, îmbunătățită. Se pare că Galaxy Buds+ vor costa cu aproximativ 50% mai mult decât Galaxy Buds. Este doar un zvon și nu știm sigur dacă acesta va fi prețul real al viitorului set wireless. Că va fi mai mare este sigur, dar nu știm exact, este doar un zvon.

Sigur nu va lipsi de pe Galaxy Buds+ caracteristica de încărcare PowerShare. Cu aceasta se poate încărca setul wireless de la un Samsung Galaxy S10 sau Galaxy Note 10 doar prin plasarea carcasei lui Galaxy Buds+ pe spatele smartphone-ului. Fiind propus ca bonus pentru cei ce precomandă un Galaxy S20, această caracteristică de încărcare inversă wireless sigur va fi pe noua serie Samsung.