Samsung Galaxy Buds+ sunt în lucru, vor concura cu AirPods Pro

965
Sursa Foto: hdblog.it

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds au probabil cel mai bun raport calitate / preț pentru căști True Wireless. Iar dacă mai prindeți și promoții sau reduceri online la puteți cumpăra la un preț cu puțin peste 100 €. Deși inițial au avut unele inerente probleme, cu ultimele actualizări s-au îmbunătățit foarte mult. Acum nu numai că oferă o calitate excelentă a sunetului, dar au și un hardware foarte interesant, care include reducerea zgomotului de fundal și controale tactile. Acum Samsung se pare că lucrează la Galaxy Buds+.

Cu toate acestea, Galaxy Buds este un produs lansat pe piață de ceva timp și este așteptat deja un nou model. Acum vin primele informații care, deși nu oferă foarte multe detalii, ne oferă cel puțin numele: Samsung Galaxy Buds+. Următoarele căști wireless Samsung numite Galaxy Buds+, vor fi construite pe platforma primei generații Galaxy Buds.

Setul Samsung Galaxy Buds+ concurent direct pentru Apple AirPods Pro

Acest fragment minuscul de informații provine de la o sursă mereu de încredere, Evan Blass (alias @evleaks pe Twitter). Pentru cei care nu-l urmăresc pe Evan Blass și nu pot vedea tweet-ul, acesta spune: „Mai întâi a venit AirPods Pro ….. apoi va veni Galaxy Buds+”. Conform colegilor noștri de la site-ul italian HDBlog, viitoarele căști wireless Samsung Galaxy Buds+ vor fi un concurent direct pentru setul Apple AirPods Pro.

Din zvonurile de până acum mai știm două lucruri: Samsung lucrează la aceste căști care vor fi echipate cu ANC (Active Noise Canceling) și probabil că acestea vor costa mai mult decât actualele Galaxy Buds. Active Noise Canceling este o metodă pentru reducerea sunetului nedorit prin adăugarea unui al doilea sunet special conceput pentru a anula sunetul nedorit.

În cazul căștilor cu ANC, un microfon încorporat măsoară zgomotul ambiental și calculează proporția de sunet care ar rămâne în ureche. Un semnal de polaritate inversă este apoi generat în căști pentru a compensa. Astfel nivelul sunetului este redus semnificativ. În plus, se poate reda un sunet util (muzică) prin căști.

Actualele Galaxy Buds au un design ergonomic și inovator, sunt din materiale ușoare, extrem de avansate, pentru o potrivire excelentă în urechi. Setul Samsung Galaxy Buds a fost printre cele mai bune căști wireless lansate în 2019. Sperăm la și mai bine cu viitorul set wireless Galaxy Buds+, chiar dacă momentan nu știm detalii utile și nici referitoare la estetică.

Posibilă lansare a setului wireless Galaxy Buds+ alături de seria Galaxy S11

Cu multe funcții excelente și gândindu-ne la numele în sine, nu credem că Samsung va retrage actualele Bud-uri. Trebuie să menționăm că tehnologia care stă la baza acestor produse nu avansează la fel de rapid ca cea a smartphone-urilor. Cel mai probabil Samsung va aduce un model suplimentar, cu o gamă mai mare de caracteristici și funcții mai bune. Deci ne putem gândi că noile Samsung Galaxy Buds+ pot avea o formă ușor diferită, nu credem că asemănătoare cu AirPods Pro. Samsung excelează în designul tuturor produselor sale și nu va copia chiar de la rivalul său tradițional.

Este oarecum normal ca Samsung Galaxy Buds+ să se lanseze alături de un nou smartphone și, întrucât Galaxy S11 nu este așteptat până la începutul primăverii lui 2020, nu am fi surprinși dacă am vedea o pereche de căști wireless Samsung reînnoită înainte de această lansare.