Galaxy Buds Live oferit gratuit pentru precomandă la Galaxy Note 20

825
Sursa Foto: via Evan Blass @evleaks

Se pare că precomenzile pentru modelele din Samsung Galaxy Note 20 vor veni gratuit cu un set Galaxy Buds Live. Peste câteva zile, duo-ul Samsung Galaxy Note 20 va fi oficial, împreună cu noul set wireless Galaxy Buds Live. Sunt două smartphone-uri scumpe. Dar, pentru a face mai comestibil acest preț Samsung pune lângă el gratuit și două boabe de fasole.

Prețul va începe probabil de la ~950€ pentru Note 20 4G, iar varianta sa de 5G va costa în jur de 1.050€. Galaxy Note 20 Ultra 5G va fi la vânzare cu amănuntul probabil la 1.350 de euro. Conform PhoneArena, @Slashleaks a postat un afiș din Indonezia și, potrivit acestuia la precomanda unui Note 20 sau Note 20 Ultra, Samsung va oferi un set Galaxy Buds Live gratuit. Conform informațiilor, adevăratele căști wireless vor costa în jur de 189 euro dacă sunt cumpărate separat.

Galaxy Buds Live cu ANC și sunet reglat de AKG

Noul set total wireless Galaxy Buds Live va avea anularea activă a zgomotului. Va fi reglat și optimizat de AKG și are o durată de viață a bateriei de 28 de ore. Ca design sunt de forma bobului de fasole și vor veni în mai multe culori pentru a se potrivi cu seria Galaxy Note 20 și îmbrăcămintea modernă a tinerilor de astăzi.

De asemenea, tot din aceeași sursă aflăm că precomenzile pentru seria Note 20 vor începe pe 6 august și acestea vor dura până pe 19 august. Aceasta înseamnă că telefoanele vor fi la vânzare a doua zi, sau pe 21 august, așa cum am mai scris.

Primul set de căști cu adevărat de succes a fost dezvoltat în 1910 de Nathaniel Baldwin. Acesta le-a făcut manual în bucătărie și le-a vândut marinei americane. În 1958, John C. Koss, un muzician amator de jazz și audiofil din Milwaukee, a produs primele căști stereo.

Clienții care pre-rezervează unul dintre cele două telefoane dispozitivul vor primi un voucher în valoare de aproximativ 180$. Dacă în final nu vor Galaxy Buds Live, va exista și o opțiune pentru  Galaxy Buds+, cotat la. Acesta este cotat la 150$. Indiferent ce acceptați, tranzacția este tentantă și va reduce cu aproximativ 200$ prețul de vânzare al telefoanelor Note 20.

Acestea fiind spuse, nu toată lumea dorește neapărat căști fără fir sau cu fir la cumpărarea unui smartphone. Este oarecum dezamăgitor să vedem că Samsung continuă să lanseze flagship-uri la prețuri exorbitante, în ciuda vânzărilor mai slabe ale seriei Galaxy S20. În plus, modelul Galaxy Note 20 va veni, aparent, cu o mulțime de compromisuri, cum ar fi un spate din plastic, un ecran plat cu o rată de actualizare de 60Hz și o versiune mai slabă de S Pen.