Samsung spune că Galaxy Buds Live este „noua putere a sunetului”

730
Sursa Foto: via universmartphone.com

Samsung a anunțat evenimentul Galaxy Unpacked din 5 august, pe contul său oficial de Twitter, zilele trecute. Compania a postat câteva videoclipuri scurte, înfățișând un material ca de bronz lichid care se transformă în diferite forme pe un fundal alb. Cel mai recent videoclip pare să tachineze viitorul set wireless Samsung Galaxy Buds Live.

Jos la scurtul clip apare scris „experiența noii puteri a sunetului”. Samsung nu intră în detalii despre ceea ce înseamnă exact acest lucru din punct de vedere practic. Știm că Galaxy Buds Live va avea o formă diferită, dar specificațiile nu sunt în mare măsură necunoscute. Teaserul arată este mai mult ca o invitație la evenimentul virtual Galaxy Unpacked 2020 decât orice altceva. Evenimentul online este programat să aibă loc pe 5 august, o zi mare pentru Samsung și pentru fanii săi.

Galaxy Buds Live planificate inițial pentru lansare pe 22 iulie

Samsung nu doar că va lansa noua serie Note 20, dar poate lansa un nou concept de căști fără fir. Spunem „poate” în loc de „vrea”, deoarece putem confirma că Galaxy Buds Live au fost inițial planificate pentru lansare oficială pe 22 iulie. Și, deși există șanse ca boabele de fasole să fie scoase pe tarabă în următoarele zile, în același timp Samsung poate să le reprogrameze pentru 5 august. Cel puțin asta rezultă din acest teaser.

Dacă lansarea Galaxy Buds Live va avea loc săptămâna viitoare sau luna viitoare, rămâne de văzut. Indiferent când va fi lansat setul Buds Live, lumea așteaptă cu nerăbdare aceste inedite căști. Compania Samsung utilizează același design pentru căștile True Wireless Stereo (TWS) în ultimii doi ani. În afară de culorile exterioare, căștile Galaxy Buds și Galaxy Buds+ nu se disting una de cealaltă. Cu viitorul set wireless se schimbă total situația.

Căștile True Wireless Stereo sunt elegante, mici, comode și ușor de utilizat. Sunt reîncărcabile și portabile și vă permit să le utilizați în perechi sau doar una dintre ele, în timp ce efectuați diferite activități.

Din ce vedem până acum Samsung Galaxy Buds Live vor avea un aspect complet diferit. Fiecare cască va avea forma bobului de fasole. Samsung arată acest nou design pentru Buds Live și în videoclipul recent postat pe Twitter. Conform Universmartphone, noul set wireless va veni vopsit în alb, negru și bronz și ANC – Anularea Activă a Zgomotului, va fi inclusă.