Noile căști wireless Galaxy Buds Live sunt echipate cu tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC). Cu câteva zile înainte de lansare, Samsung confirmase într-adevăr din greșeală integrarea acestei funcții noi și foarte așteptate. În paralel, o sursă de obicei bine informată a dezvăluit prețul de vânzare al căștilor wireless în Europa.

Acum se confirmă din nou că următoarele True Wireless Stereo Samsung vor primi funcția ANC. Vor fi primele căști ale companiei cu această funcție. De fapt, AKG N400 este primul set de căști care a primit funcția ANC de la gigantul tech, AKG fiind un brand la companiei Samsung.

Galaxy Buds Live confirmate de Samsung cu ANC

Samsung a postat pe App Store imagini care arată Galaxy Buds Live, conform PhonAndroid. Pe 24 iulie, Samsung a actualizat aplicația iOS Galaxy Buds în Apple App Store. Producătorul a postat, aparent „din greșeală”, mai multe capturi de ecran care arată cum puteți conecta Galaxy Buds Live la un iPhone. Imaginile oficiale confirmă designul căștilor. După cum era de așteptat, Samsung are un aspect foarte diferit față de Bud-urile anterioare.

Acest lucru confirmă, de asemenea, integrarea tehnologiei de reducere activă a zgomotului. Este prezentată o opțiune din aplicație care vă permite să activați sau să dezactivați această caracteristică (de exemplu, când discutați cu persoane din apropiere). Concret, algoritmii integrați în căști vor analiza zgomotul înconjurător prin intermediul microfoanelor. Pentru a anula sunetele percepute, căștile vor transmite unde sonore inversate.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Microfonul este un aparat (transductor) care transformă sunetul în semnale electrice. Profesorul scoțian, surd și mut, Alexander Graham Bell este considerat inventatorul microfonului în 1876. În 1877 Thomas Edison a primit primul brevet pentru un microfon în SUA.[/vc_message]

Această caracteristică, absentă de la Galaxy Buds+, este așteptată cu nerăbdare de fanii brandului. Mulțumită ANC, Samsung abordează de la alt nivel concurența cu Apple AirPods Pro, Sony WF-1000XM3 și Panasonic RZ-S500W. Galaxy Buds Live se pare că va fi un adversar redutabil pe piață.

Senzor de ritm cardiac și urmărirea fitness-ului pe Buds Live

Fiecare cască are două puncte de contact pentru încărcare, iar carcasa are doi indicatori LED pentru a arăta durata bateriei căștilor. Ca design și utilitate, boabele de fasole au ceva ce par a fi aerisiri sau microfoane orientate spre interior și spre exterior. Tot acolo, spre interior, Galaxy Buds Live au un senzor care permite detectarea automată a urechii.

Conform înregistrării mărcii Galaxy BudsX depusă în aprilie, se pare că setul cu cască va moșteni ceva de la Gear IconX. Va integra un tracker de fitness și un senzor de ritm cardiac. Reintroducerea urmăririi fitness-ului în Samsung Galaxy Buds Live ar fi o mișcare înțeleaptă. Mulți dintre noi se bazează pe diferite exerciții fizice la sală sau la domiciliu. Urmărind activitatea zilnică, cum ar fi caloriile arse, pașii făcuți, fluctuațiile ritmului cardiac și multe altele, căștile vor fi mult mai tentante pentru toată lumea.