Acasă Stiri Galaxy Buds "Tuned by AKG" disponibil și în Yellow Canary

Galaxy Buds „Tuned by AKG” disponibil și în Yellow Canary

Setul wireless Samsung Galaxy Buds va fi disponibil într-o culoare mai puțin obișnuită – Yellow Canary, pentru a fi în ton cu Galaxy S10e. Una dintre cele mai interesante și polarizante opțiuni de culoare pentru gama Galaxy S10 se numește Yellow Canary. Este rezervat pentru cel mai accesibil model Galaxy S10e din viitoarea serie Galaxy S.

Galaxy S10e va veni cel mai probabil într-o varietate de culori vii și design-ul său a fost un permanent subiect de discuții pe site-urile de specialitate. Discuțiile au fost pe marginea ecranului său plat, potrivit site-ului american PhoneArena.

Culoarea Yellow Canary, pe care o vedem în fotografia cu Galaxy Buds sau a fost văzută în fotografiile cu Galaxy S10e nu este ca o culoare galbenă „obișnuită”. Pare a fi o nuanță mai fină, mai strălucitoare, pare a fi mai șic, mai „pop”.

Samsung a cumpărat AKG, parte a Harman-Kardon, în 2017

Imaginile recent apărute cu setul wireless pentru urechi Samsung Galaxy Buds, par să confirme că accesoriul va fi disponibil în Yellow Canary. Imaginile, publicate de site-ul german Winfuture.de, arată că Galaxy Buds sunt în interiorul casetei de protecție. Atât cârligele de urechi cât și carcasa în sine sunt colorate în culoarea galbenă. Winfuture este un site de care nu ne îndoim, a publicat mereu informații bine verificate.

Un alt lucru interesant se poate observa în imaginile în care apare setul Galaxy Buds în Yellow Canary. Pe setul wireless Samsung apare „Tuned by AKG”. Nu este o surpriză, AKG face parte acum din grupul Samsung Electronics.

Harman International Industries, a fost fondată în 1980 de Sidney Harman și Bernard Kardon și are sediul în Stamford, Connecticut, Statele Unite. Harman vinde produsele sub mai mult de 20 de mărci – inclusiv AKG Acoustics, AMX, Crown Audio, Harman / Kardon, Infinity, JBL Lexicon, Mark Levinson. În 2016 a fost cumpărată de Samsung Electronics.

Gigantul high-tech sud-coreean a achiziționat Harman International Industries, din care a făcut parte și AKG în anul 2016. Acest lucru a permis companiei Samsung acces la mărcile JBL, Harman Kardon, Mark Levinson, AKG, Lexicon, Infinity și Revel. De la cumpărare, Samsung a dotat mai multe dintre smartphone-urile sale emblematice cu căști AKG. Viitorul set wireless Galaxy Buds va continua aparent această tradiție.

Nu există nicio confirmare oficială de la Samsung când va lansa Galaxy Buds. Toate informațiile dau acest set ca fiind gratuit la promoțiile pentru precomenzi la un smartphone Galaxy S10. Logica este simplă! Samsung Galaxy Buds va fi lansat concomitent cu seria aniversară Galaxy S10.

Stiri

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...