Samsung Galaxy C10 va fi primul smartphone cu două camere foto la spate

2444

Samsung va extinde seria de smartphone-uri Galaxy C și lucrează la Galaxy C10, cu număr de model SM-C9100 și Galaxy C10 Plus (SM-C9150 / SM-C9158). Se așteaptă ca smartphone-urile să dispună de o configurație dublă pentru camera din spate și un buton dedicat pentru Bixby.

Toată lumea se aștepta ca Samsung Galaxy Note 8 să fie primul telefon de la Samsung cu o configurație dual-camera, dar, se pare că va fi al doilea.

Compania Samsung este atentă cu gama mid-range. De fapt, are mai multe serii Galaxy care se încadrează în categoria respectivă și care vizează în principal piețele în curs de dezvoltare. De obicei, astfel de dispozitive sunt destul de simple și nu prezintă aspecte foarte interesante. Cu toate acestea, viitorul Samsung Galaxy C10 se presupune că va fi altfel de alte telefoane Samsung, fiind primul telefon produs de către gigantul sud-coreean care va veni cu o configurație cu două camere.

HTC One M8 a fost primul telefon din lume care a venit cu o cameră dublă, în anul 2014. O caracteristică unică la acea dată, camera avea doi senzori, un senzor ultrapixel și unul pentru câmp de adâncime pentru a permite utilizatorilor să selecteze focalizarea imaginii după fotografiere.

Ultimele scurgeri de fotografii și informații arată corpul metalic subțire a lui Galaxy C10 de 7,68 mm – dimensiunile vor fi: 152,5 x 74,8 x 7,68 mm, care se așteaptă să conțină și noul cipset Snapdragon 660, o configurare cu două camere și un blitz cu LED-uri duble în spate.

Se pare că are un afișaj de 5,5 inch și un senzor de amprentă digitală în față, probabil încorporat în butonul de start. Există un port USB de tip C, o mufă pentru căști de 3,5 mm, un microfon și un difuzor în partea de jos. În afară de butonul de alimentare și de butonul de volum, se pare că există și un buton Bixby dedicat, la fel ca Galaxy S8 și Galaxy S8+.

Aceasta înseamnă că Samsung merge mai departe și începe să-și impună asistentul AI și la alte dispozitive.

Alte specificații nu au fost menționate, dar ne putem aștepta, de asemenea, să vedem Android Nougat la bord.

Camera foto dublă, este viitorul pentru fotografiile făcute cu smartphone-ul, va duce fotografia cu mobilul dincolo de limitele actuale. Dă un efect mai mare fotografiilor, o perspectivă îmbunătățită, fotografii cu mai mare profunzime, cu un efect aproape ca 3D. Detaliile unei astfel de fotografii sunt impresionante chiar și în locații cu luminozitate scăzută, iar zoom-ul limitează piererea calității imaginii.

Timpul estimat pentru lansarea lui Galaxy C10 este sfârșitului trimestrului 2 sau începutul trimestrului 3.

VIASamMobile