Galaxy C10 cu un design superb și un senzor foto dublu

1212

Samsung Galaxy C10 își dezvăluie designul său și camera foto dublă într-un concept video care prezintă smartphone-ul din toate unghiurile. Autorii care se află în spatele acestei creații ne permit să vedem și o parte din caracteristicile tehnice ale dispozitivului de dimensiuni medii care este în pregătire la Samsung. Conform acestui videoclip, Galaxy C10 ar fi cel mai ambițios dispozitiv pregătit de firma sud-coreeană din acest segment.

Existența lui Samsung Galaxy C10 a fost dezvăluită în timpul unei scurgeri despre Galaxy S9 Active, o altă variantă a companiei Samsung. Smartphone-ul a fost într-adevăr descoperit în codul sursă al unei versiuni Android Oreo beta pentru Galaxy Note 8.

De data aceasta este vorba de designul său prezentat într-un concept video de la canalul YouTube, în care putem vedea în detaliu aspectul dispozitivului. Conform acestui concept video, modelul Galaxy C10 are un display super-AMOLED de 6 inch și raport de aspect de 16: 9, cu o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. Marginile telefonului smartphone sunt deosebit de subțiri și există butonul acasă care încorporează senzorul de amprentă digitală sub ecran. Pe spate, putem conta pe prezența unui senzor de fotografie dublu de 13 MP plasat vertical, însoțit de un blitz LED. Butoanele de volum se află pe marginea din stânga, iar butonul de alimentare este în partea dreaptă.

Potrivit canalului YouTube, putem conta pe un procesor Qualcomm Snapdragon 660 Octa-core, însoțit de 4 sau 6 GB de memorie RAM, precum și de memorie internă de 64 sau 128 GB. În timp ce firma sud-coreeană este pe punctul de a prezenta pe Samsung Galaxy S9 înaintea debutului MWC 2018 din Barcelona, ​​Galaxy C10 va ajuta la popularizarea senzorilor foto duali de la Samsung.

MWC Barcelona, prima ediție a avut loc în 1987. În 2018 peste 2.300 de companii din 73 de țări vor expune pe o suprafață de aproximativ 115.000 metri pătrați, spațiu net de expoziție. Mai mult de 400 de operatori de telefonie mobilă din toată lumea vor fi prezenți.

Autorii conceptului video estimează un preț în jurul valorii de 630 de euro și comercializarea lui Galaxy C10 în perioada mai-iunie 2018.

SURSĂPhonAndroid