Samsung Galaxy C5 Pro și C7 Pro, foarte aproape de lansare

1423

Samsung Galaxy C5 Pro și C7 Pro, au avut parte de multe runde de zvonuri, iar acum sunt așteptate să se alăture deja-a lansatului Galaxy C9 Pro, care a fost lansat doar în China.

Samsung pregătește generația următoare pentru seria de anul trecut de la Galaxy C5 și C7. Dispozitivele sunt în mare măsură așteptate să dispună de un design super-subțire, elegant, cu un aspect împrospătat față de cele de anul trecut.

Acum, avem în sfârșit o primă privire la design-ul Pro C5, împreună cu C7 Pro și deja a lansatului C9 Pro.

Scurgerea vine de pe Twitter de la @mmddj_china, și arată că telefoanele vor avea într-adevăr, un design elegant.

Deci, ce ar trebui să ne așteptăm de la noile telefoane din seria C Pro?

Iată tot ceea ce credem că știm până acum.

Galaxy C5 Pro – Prima data au fost scurgeri de informații pe site-ul Zuba cu numărul de model SM-C5000 – dovedind că telefonul există.

Apoi o altă scurgere de informații pe site-ul chinezesc Weibo, care a arătat că ar fi alimentat de la un procesor 625 Qualcomm Snapdragon și 3GB de RAM sau mai mult. Este pus în funcțiune de o baterie de 3.000 mAh.

Se pare că după cum arată că telefoanele vor avea un aparat de 16MP în spate și la fel pentru autoportret, lucru care va fi foarte apreciat de iubitorii de selfie. Are sens, pentru că Galaxy C9 Pro, este într-adevăr dotat cu un aparat de fotografiat 16MP pe ambele părți.

Conforn zvonurilor prețul va fi de aproximativ 329€–346$.

 

Galaxy C7 Pro – În afară de scurgerea pentru Galaxy C7 Pro în @mmddj_china, avem, de asemenea, rezultate de referință pentru Pro C7, care scot în evidență unele specificatii interesante pentru telefon.

Potrivit rezultatelor, postate la Geekbench, telefonul va avea un procesor de 625 Qualcomm Snapdragon, împreună cu 4GB de memorie RAM.

Geekbench este un procesor de referință cross-platform, cu un sistem de notare care separă performanța single-core, multi-core, volumul de lucru și simuleaza scenarii reale. Versiunea Geekbench 4, utilizează scoruri care sunt calculate față de un scor de bază de 4000, ceea ce reprezintă performanța unui Intel Core i7-6600U de 2.60 GHz. Indicatorul de referință software-ul este disponibil pentru Mac OS, Windows, Linux, Android si platforme iOS. Geekbench este o marcă comercială a Primate Labs Inc., înregistrată în SUA și în alte țări.

Dispozitivul va cuprinde, de asemenea, un ecran full HD de 5.7 inch. Capacitatea bateriei, este de 3.300 mAh și rulează Android 6.0.1.

Conform informațiilor de la aceiași sursă, variantele de culoare sunt negru și auriu pentru C9 Pro și C7 Pro. Galaxy C5 Pro apare într-o frumoasă și sexy culoare Albastru Coral, lucru ce ne duce cu gândul că Samsung va înfrumuseța cu această culoare și pe frații săi din gama C.

Preț de aproximativ 404$ sau 383€.

 

Ele vor fi lansate în China în primul rând, eventual mai târziu se vor deplasa spre alte țări.

După toate scurgerile de informații, un anunț final despre aceste telefoane este ceea ce toți așteaptăm de la Samsung.

 

VIASamMobile