Acasă Stiri Samsung Galaxy C5 Pro și C7 Pro, foarte aproape de lansare

Samsung Galaxy C5 Pro și C7 Pro, foarte aproape de lansare

Samsung Galaxy C5 Pro și C7 Pro, au avut parte de multe runde de zvonuri, iar acum sunt așteptate să se alăture deja-a lansatului Galaxy C9 Pro, care a fost lansat doar în China.

Samsung pregătește generația următoare pentru seria de anul trecut de la Galaxy C5 și C7. Dispozitivele sunt în mare măsură așteptate să dispună de un design super-subțire, elegant, cu un aspect împrospătat față de cele de anul trecut.

Acum, avem în sfârșit o primă privire la design-ul Pro C5, împreună cu C7 Pro și deja a lansatului C9 Pro.

Scurgerea vine de pe Twitter de la @mmddj_china, și arată că telefoanele vor avea într-adevăr, un design elegant.

Deci, ce ar trebui să ne așteptăm de la noile telefoane din seria C Pro?

Iată tot ceea ce credem că știm până acum.

Galaxy C5 Pro – Prima data au fost scurgeri de informații pe site-ul Zuba cu numărul de model SM-C5000 – dovedind că telefonul există.

Apoi o altă scurgere de informații pe site-ul chinezesc Weibo, care a arătat că ar fi alimentat de la un procesor 625 Qualcomm Snapdragon și 3GB de RAM sau mai mult. Este pus în funcțiune de o baterie de 3.000 mAh.

Se pare că după cum arată că telefoanele vor avea un aparat de 16MP în spate și la fel pentru autoportret, lucru care va fi foarte apreciat de iubitorii de selfie. Are sens, pentru că Galaxy C9 Pro, este într-adevăr dotat cu un aparat de fotografiat 16MP pe ambele părți.

Conforn zvonurilor prețul va fi de aproximativ 329€–346$.

 

Galaxy C7 Pro – În afară de scurgerea pentru Galaxy C7 Pro în @mmddj_china, avem, de asemenea, rezultate de referință pentru Pro C7, care scot în evidență unele specificatii interesante pentru telefon.

Potrivit rezultatelor, postate la Geekbench, telefonul va avea un procesor de 625 Qualcomm Snapdragon, împreună cu 4GB de memorie RAM.

Geekbench este un procesor de referință cross-platform, cu un sistem de notare care separă performanța single-core, multi-core, volumul de lucru și simuleaza scenarii reale. Versiunea Geekbench 4, utilizează scoruri care sunt calculate față de un scor de bază de 4000, ceea ce reprezintă performanța unui Intel Core i7-6600U de 2.60 GHz. Indicatorul de referință software-ul este disponibil pentru Mac OS, Windows, Linux, Android si platforme iOS. Geekbench este o marcă comercială a Primate Labs Inc., înregistrată în SUA și în alte țări.

Dispozitivul va cuprinde, de asemenea, un ecran full HD de 5.7 inch. Capacitatea bateriei, este de 3.300 mAh și rulează Android 6.0.1.

Conform informațiilor de la aceiași sursă, variantele de culoare sunt negru și auriu pentru C9 Pro și C7 Pro. Galaxy C5 Pro apare într-o frumoasă și sexy culoare Albastru Coral, lucru ce ne duce cu gândul că Samsung va înfrumuseța cu această culoare și pe frații săi din gama C.

Preț de aproximativ 404$ sau 383€.

 

Ele vor fi lansate în China în primul rând, eventual mai târziu se vor deplasa spre alte țări.

După toate scurgerile de informații, un anunț final despre aceste telefoane este ceea ce toți așteaptăm de la Samsung.

 

Stiri

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G disponibile în culori festive roșu și alb

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G sunt disponibile într-o pereche de culori noi în SUA începând de ieri. Note 20...

Samsung Galaxy Note 21 va fi lansat într-o singură versiune

Recent am scris că Samsung va întrerupe seria Galaxy Note. Au fost mai multe informații în acest sens, dar se pare că...

Samsung ocupă o treime din piața globală a televizoarelor în Q3 2020

Samsung Electronics a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în al treilea trimestru din anul 2020. Conform companiei de...

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...