Acasă Stiri Samsung Galaxy C7 (2017) primește certificarea Bluetooth

Samsung Galaxy C7 (2017) primește certificarea Bluetooth

Samsung a anunțat lansarea lui Galaxy C7 în luna iunie a anului trecut. Datorită ciclului anual al companiei pentru lansarea noilor smartphone-uri, este aproape timpul ca Samsung Electronics să dezvăluie succesorul lui Galaxy C7, modelul din 2017.

Au apărut acum pe site-ul bluetooth.org documentele de certificare Bluetooth ale unui smartphone nou Samsung, care ar putea fi lansat ca Galaxy C7 (2017).

Samsung Galaxy C7 2017 este succesorul variantei C7 2016 de anul trecut. Deși nu se știe prea multe despre specificații, noul aparat va fi în mare măsură similar cu varianta de anul trecut și va fi un smartphone mid-range (de buget mediu).

SM-C7100, care pare a fi succesorul Galaxy C7 (SM-C7000), a fost certificat de Bluetooth SIG.

Alte două variante ale smartphone-ului care poartă numerele de model, SM-C7108 și SM-C710F au primit și ele certificarea Bluetooth.

Vom vedea în viitorul apropiat ce nume vor purta aceste trei variante, la care cunoaștem momentan doar numărul de model, ce este sigur deocamdată este că toate trei au primit certificări din partea companiei Bluetooth SIG.

 Bluetooth SIG (Special Interest Group), este organismul care supraveghează dezvoltarea standardelor Bluetooth și licențierea tehnologiilor Bluetooth și a mărcilor comerciale pentru producători. SIG este o societate non-profit și este fondată în septembrie 1998. SIG are sediul în Kirkland, Washington. Bluetooth SIG are birouri locale în Beijing, Seul, Tokyo și Malmö. 

Deci, se pare că Samsung este foarte aproape de anunțul oficial al smartphone-ului.

Datorită numerelor modelului Galaxy C7 (2017), telefonul ar putea fi lansat în China și pe alte piețe din întreaga lume.

Originalul C7 este dotat cu un display Super AMOLED de 5,7 inch, procesor Snapdragon 625, memorie RAM de 4 GB, memorie internă de 32 GB / 64 GB, slot pentru card microSD.

Camerele de pe acest telefon sunt: pentru spate de 16MP și una secundară pentru selfie de 8MP.

Bateria care generează energie pentru toate cele de mai sus are 3.300 mAh.

Zvonurile sugerează că procesorul Exynos 7872 ar putea fi regăsit pe Samsung Galaxy C7 2017.

Samsung Galaxy C7 (2017) – SM-C7100 – Certificare Bluetooth SIG.

Încă nu există detalii despre momentul lansării noului C7 (2017), de îndată ce vom obține mai multe detalii despre dispozitiv și data lansării, vă vom informa.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...