Samsung Galaxy C7 Pro cu un pas mai aproape de lansare

1787

Nu cu mult timp în urmă am scris pentru voi că Samsung a început să lucreze la Galaxy C7 Pro, un smartphone Android premium din gama mid-range.

Samsung ar fi trebuit să lanseze acest dispozitiv în decembrie, dar rapoartele recente sugerează că acum are de gând să facă asta în ianuarie anul viitor.

Specificații tehnice și imagini ale s-au scurs deja în media și cu doar câteva zile în urmă telefonul a primit certificarea de la Wi-Fi Alliance.

Această certificare este unul din ultimele obstacole înainte de lansare.

Sunt speculații că acest telefon și Samsung Galaxy C5 Pro vor fi prezentate oficial în 21 ianuarie, certificarea de către agenția de reglementare nu lasă nici un dubiu că modelele vor fi introduce pe piață în viitorul imediat.

Certificarea FCC a scos la iveală faptul că Pro Galaxy C7 va dispune de o baterie de 3.300mAh. După unele informații trebuie să ne așteptăm la o baterie nedetașabilă la telefon.

certificarea-fcc-galaxy-c7-pro

Aparatul este de așteptat cu un ecran de 5,7 inch Full HD Super AMOLED, cu un procesor octo-core 2.2GHz sub capota cuplat cu 4GB de memorie RAM și până la 64GB de stocare.

Aproape sigur 16 megapixeli față și spate pentru aparatele de fotografiat.

El poate veni cu Android 6.0 Marshmallow din cutie.

Marshmallow – bomboană cu originea în Egiptul antic, (Plantă originară din Egipt, Marsh-Mallow era recoltată din mlaștini saline, seva sa a fost folosită la îngroșare bomboanelor de miere. Până la mijlocul anilor 1800, bomboanele au fost făcute folosind seva plantei Marsh-Mallow. Avea efecte curative).

Credem că orice model Android care va fi prezentat în 2017 va veni cu Android 7.0 din fabrică.

Samsung nu a confirmat când va lansa Galaxy C7 Pro și nici cât de mult va costa.

VIAPhoneArena
SURSĂMobileKaprice