Acasă Stiri Samsung Galaxy C7 Pro va fi lansat în curând în afara Chinei

Samsung Galaxy C7 Pro va fi lansat în curând în afara Chinei

În urmă cu aproximativ jumătate de an au fost informații – inclusiv pe iLoveSamsung – că Samsung Galaxy C7 Pro este pe conductă. Apoi, compania sud-coreeană a lansat în liniște acest telefon în China, în urmă cu ceva timp și se pare că Samsung ar putea să-l lanseze în curând și pe alte piețe.

Telefonul mid-range Samsung Galaxy C7 Pro este disponibil pentru cumpărare în China, alături de alți membri ai seriei precum Samsung Galaxy C5 Pro și Galaxy C9 Pro.

Galaxy C7 Pro este un telefon destul de robust, cu un display de 5.7 inch, Full HD Super AMOLED, un procesor Snapdragon 626 de 2.2GHz, cu 4GB RAM și până la 64GB de stocare internă extensibilă cu micro-SD.

Acesta dispune de o cameră față/spate de 16 megapixeli, precum și o baterie 3.300mAh.

Senzor de amprente (montat frontal), accelerometru, giroscop, senzor de proximitate și busolă sunt doar câteva din ce mai oferă Samsung Galaxy C7 Pro.

 Senzorul de proximitate este un senzor capabil de a detecta prezența obiectelor din apropiere fără contact fizic. El funcționează ca un radar, când apropii telefonul de ureche el va răspunde automat, fără ca tu să apeşi vreo tastă și comandă ecranului tactil să se închidă. Senzorul este amplasat lângă difuzorul telefonului mobil, acela fiind locul care se va apropia de urechea utilizatorului în timpul apelului. 

Samsung a lansat telefonul în China cu Android 6.0.1 Marshmallow, dar poate primi o actualizare Android 7.0 Nougat în viitorul nu prea îndepărtat.

Acest lucru sugerează că Samsung se pregătește să lanseze receptorul și pe alte piețe decât China.

Litera C din denumirea telefonului vine de la China!

Samsung Galaxy C7 Pro, a fost lansat în Hong Kong în ianuarie, iar acum este programat pentru a fi lansat în Statele Unite.

Samsung Galaxy C7 Pro (model SM-C701F/DS) a fost recent reperat pe FCC (Federal Communications Commission) cu ID-ul FCC – A3LSMC701F.

După Hong Kong și, poate, India, Samsung Galaxy C7 Pro sigur va face saltul și în Statele Unite, în săptămânile următoare.

Samsung Galaxy C7 Pro costă 420$ în China, Samsung s-ar putea oferi un preț ușor mai ridicat în S.U.A., dar nu mai mult de 500$.

Stiri

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G disponibile în culori festive roșu și alb

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G sunt disponibile într-o pereche de culori noi în SUA începând de ieri. Note 20...

Samsung Galaxy Note 21 va fi lansat într-o singură versiune

Recent am scris că Samsung va întrerupe seria Galaxy Note. Au fost mai multe informații în acest sens, dar se pare că...

Samsung ocupă o treime din piața globală a televizoarelor în Q3 2020

Samsung Electronics a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în al treilea trimestru din anul 2020. Conform companiei de...

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...