Acasă Stiri Samsung Galaxy C7 Pro va fi lansat în curând în afara Chinei

Samsung Galaxy C7 Pro va fi lansat în curând în afara Chinei

În urmă cu aproximativ jumătate de an au fost informații – inclusiv pe iLoveSamsung – că Samsung Galaxy C7 Pro este pe conductă. Apoi, compania sud-coreeană a lansat în liniște acest telefon în China, în urmă cu ceva timp și se pare că Samsung ar putea să-l lanseze în curând și pe alte piețe.

Telefonul mid-range Samsung Galaxy C7 Pro este disponibil pentru cumpărare în China, alături de alți membri ai seriei precum Samsung Galaxy C5 Pro și Galaxy C9 Pro.

Galaxy C7 Pro este un telefon destul de robust, cu un display de 5.7 inch, Full HD Super AMOLED, un procesor Snapdragon 626 de 2.2GHz, cu 4GB RAM și până la 64GB de stocare internă extensibilă cu micro-SD.

Acesta dispune de o cameră față/spate de 16 megapixeli, precum și o baterie 3.300mAh.

Senzor de amprente (montat frontal), accelerometru, giroscop, senzor de proximitate și busolă sunt doar câteva din ce mai oferă Samsung Galaxy C7 Pro.

 Senzorul de proximitate este un senzor capabil de a detecta prezența obiectelor din apropiere fără contact fizic. El funcționează ca un radar, când apropii telefonul de ureche el va răspunde automat, fără ca tu să apeşi vreo tastă și comandă ecranului tactil să se închidă. Senzorul este amplasat lângă difuzorul telefonului mobil, acela fiind locul care se va apropia de urechea utilizatorului în timpul apelului. 

Samsung a lansat telefonul în China cu Android 6.0.1 Marshmallow, dar poate primi o actualizare Android 7.0 Nougat în viitorul nu prea îndepărtat.

Acest lucru sugerează că Samsung se pregătește să lanseze receptorul și pe alte piețe decât China.

Litera C din denumirea telefonului vine de la China!

Samsung Galaxy C7 Pro, a fost lansat în Hong Kong în ianuarie, iar acum este programat pentru a fi lansat în Statele Unite.

Samsung Galaxy C7 Pro (model SM-C701F/DS) a fost recent reperat pe FCC (Federal Communications Commission) cu ID-ul FCC – A3LSMC701F.

După Hong Kong și, poate, India, Samsung Galaxy C7 Pro sigur va face saltul și în Statele Unite, în săptămânile următoare.

Samsung Galaxy C7 Pro costă 420$ în China, Samsung s-ar putea oferi un preț ușor mai ridicat în S.U.A., dar nu mai mult de 500$.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...