Galaxy C9 apare pe Zauba Import Tracker, cu un ecran de 6 inch

1843

Samsung Electronics lucrează la un nou smartphone seria Galaxy C, cu nume de cod „Amy”. Terminalul a apărut acum o lună, când a fost reperat în India pe Zuba Import Tracker sub denumirea de Samsung Galaxy C9, are de asemenea numărul de model (SM-C9000), iar acum câteva mostre ale dispozitivului au fost aduse în țară pentru a fi testate .galaxy-c9-apare-pe-zauba-import-tracker-cu-un-ecran-de-6-inchÎn cazul în care informațiile furnizate în documentație nu v-au convins, Samsung Galaxy C9 va avea un ecran de 6 inch și un preț de aproximativ 255$.

Aceste modele sunt cele mai recente cu  0.3-inch, mai mari decât variantele care au trecut prin Zuba luna trecută. Motiv pentru care credem că au fost doar prototipuri, iar acestea sunt versiunile finale care vor ajunge pe raft.

Viitorul smartphone este posibil ca să fie lansat de gigantul high-tech din Coreea de Sud doar în India. Cel puțin asta ne lasă să credem informațiile referitoare la testarea acestui telefon mobil în India. Această fostă colonie engleză are un potențial uman enorm, este a doua cea mai mare țară ca populație după China.

Probabil companie de tehnologie di Seul a luat în calcul și acest lucru când a dus pentru testare pe Galaxy C9 în India.

VIASamMobile
SURSĂZauba