Galaxy Enhance-X este acum disponibilă pentru Galaxy A33

246
Samsung Galaxy Enhance-X for Galaxy A33
Sursa foto: sammyfans.com

Samsung a lansat anul trecut o aplicație de editare a imaginilor pentru telefoanele și tabletele Galaxy numită Galaxy Enhance-X. Cu toate acestea, inițial aplicația a fost limitată la seria Galaxy S22. Apoi aplicația a fost lansată pe dispozitivele din seria Galaxy S, Galaxy Note și Galaxy Z. Samsung a anunțat că Galaxy Enhance-X va ajunge și pe dispozitive din seria Galaxy A. Acum aplicația de editare foto este disponibilă și pe Samsung Galaxy A33.

Suportul pentru aplicația Galaxy Enhance-X a fost anunțat recent pentru Galaxy A34 și Galaxy A54. Cu toate acestea, aplicația nu este exclusivă pentru aceste două modele, deoarece funcționează și pe alte telefoane din seria A care au fost actualizate la One UI 6, cum ar fi Galaxy A33 și Galaxy A53.

Samsung Galaxy A33 este unul dintre cele mai recente telefoane Galaxy actualizate la Android 14 și One UI 6.0. Actualizarea aduce telefonului multe funcții și îmbunătățiri noi, inclusiv suport pentru aplicația Samsung Galaxy Enhance-X. Printre altele, cu aplicația de editare a fotografiilor puteți anula sau reface acțiunile de editare în aplicație și puteți exporta imaginea în Galerie sau în alte aplicații instalate pe telefon. Vedeți pe I❤️Samsung cum să utilizați aplicația Galaxy Enhance-X pentru fotografii mai bune!

În meniul Eliminare artefact, aplicația oferă utilizatorilor posibilitatea de a elimina umbrele din imaginile lor, precum și obiectele reflectorizante. Când îmbunătățiți o imagine folosind aplicația Galaxy Enhancer-X, atât fotografia originală, cât și cea îmbunătățită sunt salvate în Galerie în format JPEG.

JPEG – Joint Photographic Experts Group este un standard pentru compresia și codificarea fișierelor și imaginilor statice. JPEG este în prezent unul dintre cele mai utilizate formate din lume de compresie a imaginilor pentru fotografii.

Aplicația Galaxy Enhance-X folosește inteligența artificială pentru a îmbunătăți calitatea și claritatea fotografiilor și videoclipurilor realizate pe telefon. Aplicația oferă diverse opțiuni pentru a regla luminozitatea, contrastul, claritatea, reducerea zgomotului și alte aspecte ale imaginilor și videoclipurilor. Aplicația are, de asemenea, un mod inteligent care optimizează automat setările pentru cele mai bune rezultate.

Utilizatorii Samsung Galaxy A33 se pot bucura de funcțiile aplicației Galaxy Enhance-X. Acum posesorii acestui telefon pot descărca aplicația Galaxy Enhance-X din Galaxy Store, potrivit SammyFans.